web analytics
ghost of yōtei

Ghost of Yotei, Horizon Zero Dawn Remastered, The Midnight Walk — Що показали на вересневій State of Play

Автор: Барлет Ярослав

Вереснева презентація State of Play пройшла, на ній показали чимало перспективних ігор та навіть декілька від внутрішніх студій PlayStation. Ми зібрали всі анонси в одному матеріалі, щоб ви теж знали про них.

The Midnight Walk

Творці Lost in Random зі студії MoonHood повноцінно анонсували стильну адвенчуру у сетингу темного фентезі. Опис ігроладу дуже схожий на Little Nightmares — вивчайте деталі ландшафту, обхитрюйте монстрів та освітлюйте собі дорогу вперед надійним ліхтариком. Кожний елемент візуалу в грі спершу відтворили вручну, а лише потім оцифрували. Реліз заплановано на весну наступного року для PlayStation 5, PS VR2 та ПК (Steam).

Розробники підготували окремо звичайну версію та окремо версію для віртуальної реальності, які йтимуть в одному комплекті, щонайменше на PlayStation.

Hell is Us

Стильний пригодницький екшн від художника Джонатана Жак-Беллете (Deus Ex: Human Revolution) у світі розтерзаному війною отримав перший ігроладний трейлер. Гравцям потрібно розгадати таємниці свого минулого і протистояти темній стороні людства, яка живить хаос. Вихід відбудеться у 2025 році на PlayStation 5, Xbox Series X|S і ПК (Steam).

Варто зауважити, що видавець гри компанія Nacon.

Monster Hunter Wilds

Відомий симулятор полювання на велетенських монстрів наступного покоління нарешті отримав остаточну дату випуску. Вже 28 лютого 2025 року розпочнеться мисливство на PlayStation 5, Xbox Series X|S і ПК (Steam). Впродовж Tokyo Games Show обіцяють показати більше нового ігроладу. Востаннє журналісти, яким випала нагода зіграти в прев’ю версію, відмічали досить слабку продуктивність, сподіваємось до релізу її покращать, бо повторення ситуації з Dragon’s Dogma 2 ніхто не хоче.

Horizon Zero Dawn Remastered

Sony все ж анонсувала ремастер однієї зі своїх найпродаваніших ігор. Візуал тепер буде на рівні з Horizon Forbidden West, 10 годин катсцен розмов персонажів перезаписали, покращили аудіо та оновили моделі головних героїв. Вже 31 жовтня гравці на PlayStation 5 і ПК (Steam, Epic Games Store) зможуть придбати ремастер окремо або оновитися до нього з оригінальної гри усього за 10 доларів.

Towers of Aghasba

Пригодницький екшн з акцентом на пошуку ресурсів, дослідженню фентезійного великого світу, як наземного, так і підводного, а також містобудуванні. Перед гравцями стоїть завдання відбудувати свою цивілізацію та екосистему, зберігаючи баланс між ними. Займатися цією справою можна самостійно в соло або онлайн кооперативі. Версія дочасного доступу з’явиться в листопаді на PlayStation 5 і ПК (Steam).

ArcheAge Chronicles

Анонсовано онлайн ММО з елементами рольових ігор та soulslike. Відправляйтеся в епічні пригоди, беріть участь у динамічних боях та досліджуйте величезні незвідані світи, наповнені історіями їх мешканців. Створіть власне житло, опануйте навички виживання та відкривайте нові царства в цьому по справжньому живому всесвіті. Реліз відбудеться колись у 2025 році на PlayStation 5, Xbox Series X|S та ПК (Steam, Epic Games Store).

Колаборація між Stellar Blade та Nier Automata

Популярний цьогорічний екшн Stellar Blade (огляд) отримає доповнення колаборацію з відомою Nier Automata пізніше цього року ексклюзивно на PlayStation 5. Деталі його вмісту розкриють пізніше, а прямо зараз в гру додали фоторежим та випустили саундтрек на стрімінгових платформах.

Alan Wake 2 – Lake House

Студія Remedy поділилася першим трейлером другого і водночас заключного доповнення Lake House для Alan Wake 2, яке випустять у жовтні на PlayStation 5, Xbox Series X|S та ПК (Epic Games Store).

Ghost of Yōtei

Заключним анонсом State of Play стала нова гра від Sucker Punch у серії Ghost of. Вона запропонує нову головну героїню, нову історію та новий регіон для дослідження, гору Йотей, височенну вершину в самому серці Едзо, регіон Японії відомий сьогодні як Хоккайдо. Події розгортаються в 1603 році, більше ніж через 300 років після подій Ghost of Tsushima, тоді ця територія була поза владою Японії. Історії не буде знову закручена навколо організованих самурайських кланів, такі як жили на Цушімі, а запропонує щось нове та оригінальне. Нова зброя, в тому числі і вогнепальна, покращений візуал, нові ігрові механіки та купа інших речей, які розробники не можуть дочекатися розкрити гравцям в найближчі місяці. Сама ж гра очікується в 2025 році ексклюзивно для PlayStation 5.

Менші анонси та дати релізів

Хітовий виживастик Palworld вийшов сьогодні на PlayStation 5.

Інді горор Fear the Spotlight, який видає Blumhouse Games, випустять 22 жовтня на PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Switch і ПК (Steam).

Пригодницька LEGO Horizon Adventures отримала остаточну дату релізу — 14 листопада ви зможете зіграти в неї на PlayStation 5, Switch та ПК (Steam).

Розширений ремастер японської ролівки FANTASIAN Neo Dimension від творця Final Fantasy Хіронобу Сакагучі, яка до останнього часу була ексклюзивом підписки Apple Arcade, з’явиться 5 грудня на PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Switch і ПК (Steam).

Один проти тисячи. Мусоу Dynasty Warriors Origins вийде 17 січня 2025 року на PlayStation 5, Xbox Series X|S і ПК (Steam).

Збірник ремастерів jRPG 90-х років Lunar Remastered Collection запропонує покращення в графіці, звуку та якості життя весною наступного року на PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Switch і ПК (Steam).

Наші улюблені DLC

Друге доповнення Radical Reptiles для бітемапа Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge з новими персонажами сьогодні з’явилось на PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Switch і ПК (Steam).

Найкращий 3D-платформер 2024 року, Astro Bot (огляд), отримає безкоштовне доповнення вже восени. Воно міститиме 5 нових спідран рівнів та 10 ботів колаборацій.

Розширене перевидання Sonic x Shadow Generations 12 грудня отримає платне доповнення з голосом Кіану Рівза для Шедоу та рівнями натхненними прийдешнім фільмом «Їжак Сонік 3», який очікується 26 грудня в українському прокаті. Сама ж гра вийде 25 жовтня на PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Switch і ПК (Steam, Epic Games Store).

Трохи VR ігор

Постапокаліптичний шутер Metro Awakening очікується 7 листопада на Meta Quest 2+3+Pro, SteamVR і PS VR2. В трейлері можна почути українську озвучку одного з персонажів.

Hitman World of Assassination виходить на PS VR2. У руках Агента 47 усе може стати зброєю, в тому числі подвійною, а випробувати свою креативність запропонують на 21 унікальній локації вже у грудні цього року.

Нові дизайни DualSense та PlayStation 5

Окремим блоком розповіли, що цього року випустять лімітований тираж DualSense в колаборації з Fortnite та нові дизайни бокових панелей для PlayStation 5 Slim і контролерів DualSense. Всі згадані товари, як і PlayStation 5 Pro, поступлять до продажу 7 листопада.

Під час презентації також офіційно представили збірник ремастерів дилогії Legacy of Kain Soul Reaver. А якщо ви думаєте, де ж показ Death Stranding 2: On the Beach, то спішимо вас заспокоїти, нові деталі по прийдешній грі будуть вже 29 вересня на Tokyo Games Show, однак на що саме очікувати, нові кадри чи лише інтерв’ю з розробниками, ми поки не знаємо.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Останні статті

Microsoft Copilot: швидке вирішення повсякденних завдань

Автор: PlayUA

microsoft copilot 01

Розумні годинники – ваш найкращий технологічний друг

Автор: PlayUA

smartwatch 02

Пластикові герої — Історія Дедпула й Росомахи у LEGO

Автор: PlayUA

lego

Christmas Trade Show: що покаже виставка новорічної продукції

Автор: Микола Єрьомін

Міжнародний виставковий центр

IMAX 3D вдома? — Огляд ноутбука Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition

Автор: Володимир Бортюк

a15 3d body2

Linkin Park повернулися з новою вокалісткою й анонсували наступний альбом

Автор: Андрій Присяжний

p.ua.linkin park new age

10 мультсеріалів, що були незаслужено знищені своїми студіями

Автор: Катерина Базуліна

untitled

The Legend of Zelda, Astro Bot, Shadows of Doubt — Порадник Ґеймера: Вересень 2024

Автор: Владислав Папідоха

The Plucky Squire