web analytics
john wick ballerine

Історія помсти з новими героями. Що показали у трейлері «Балерина», спін-оффу Джона Віка

Автор: Андрій Присяжний

У світі найманих вбивць новий шериф. Вона витончена, мотивована та не менш смертоносна за Бабу Ягу, який, до слова, порадує нас своїм камео. Але про це потім. Давайте розбиратися з самого початку, що ж там показали у першому трейлері спін-оффу всесвіту Джона Віка — «Балерина».

Передісторія

Ми уже розповідали про те, що в основу фільму ляже історія про дівчинку, яка втратила батьків. Однак нам не було відомо, як саме вона потрапила в балетну школу. До сьогодні.

Як показали у трейлері, її туди прилаштував Вінстон (Ієн Макшейн). Він знайшов її після вбивства її батьків та віддав на поруки Директору (Анжеліці Г’юстон).

Сюжет

Директор та тренери навчали Єву Макарро (Ана де Армас) основам ремесла і вона старанно вчилася та розвивалася. Все б нічого, якби її не продовжували мучити спогади про те, що її батьків вбили.

Якось, одного разу, вона побачила чоловіка, розмови про якого ведуться пошепки (відсилка до подій третього фільму про Джона Віка). І вона зрозуміла, що повинна віднайти справедливість та покарати вбивць своїх батьків.

Звідси бере початок історія помсти.

Нас чекає поступовий розвиток сюжету від дитинства до зрілості протагоністки. До моменту, коли вона стає повноправним членом світу тіней.

Тут ми повернемося до легендарного Континенталю та його розпорядника Вінстона, а також нас чекатиме незмінний консьєрж готелю — Харон, у виконанні неперевершеного Ленса Реддіка. Це була остання роль актора перед його смертю.

Помста

На шляху помсти Єва опиниться у багатьох місцях. Про Нью-Йорк ми вже згадали, однак це тільки відправна точка подорожі, яка заведе протагоністку до інших країн. Стверджувати напевно, що саме це за місця ми не будемо. Скажемо тільки, що там багато снігу.

Як і противників. Нам крупним планом показали Нормана Рідуса і його Пайна. Однак сказати напевно, друг він чи ворог не можна. Взагалі важко сказати, за ким буде вести полювання Єва.

Хіба окрім посіпаки з вогнеметом. З ним вона точно матиме конфронтацію. Цей персонаж має всі задатки того, щоб бути десь неподалік верхівки організації, яка винна у смерті батьків героїні.

Який всесвіт Джона Віка без Джона Віка

Ми вже проговорилися про це на самому початку, тож саме час розповісти про те, що його величність Кіану Рівз з’явиться у фільмі з епізодичною роллю. Наскільки вона буде велика — не відомо.

І одразу знімаємо запитання стосовно того, як він може бути тут, якщо він (можливо) помер у фіналі четвертого фільму. Події «Балерини» будуть відбуватися між третьою та четвертою частинами, тому завітати в гості він міг. Що, власне, і зробив.

Чого варто чекати?

Як і «Джон Вік», фільм про Єву Макарро має подарувати нам неабияке видовище. Нарізка кадрів з трейлера підтверджує той факт, що спін-офф взяв все найкраще з оригінальної франшизи та розвинув у себе. В одному з моментів трейлера Єва навіть запитує у Джона:

Хочеш знати як я почала займатися тим, що робиш ти?

Яскрава картинка, якісно виконана хореографія бойових сцен та сюжет, що тримає купи весь цей проєкт. Ну і приналежність до всесвіту найманих вбивць — це той мінімум, який потрібен (автору) щоб сходити в кіно та подивитися.

Подивитися, що ж вони там такого зняли, можна буде з 6 червня 2025 року.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Останні статті

Ghost of Yotei, Horizon Zero Dawn Remastered, The Midnight Walk — Що показали на вересневій State of Play

Автор: Барлет Ярослав

ghost of yōtei

Microsoft Copilot: швидке вирішення повсякденних завдань

Автор: PlayUA

microsoft copilot 01

Розумні годинники – ваш найкращий технологічний друг

Автор: PlayUA

smartwatch 02

Пластикові герої — Історія Дедпула й Росомахи у LEGO

Автор: PlayUA

lego

Christmas Trade Show: що покаже виставка новорічної продукції

Автор: Микола Єрьомін

Міжнародний виставковий центр

IMAX 3D вдома? — Огляд ноутбука Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition

Автор: Володимир Бортюк

a15 3d body2

Linkin Park повернулися з новою вокалісткою й анонсували наступний альбом

Автор: Андрій Присяжний

p.ua.linkin park new age

10 мультсеріалів, що були незаслужено знищені своїми студіями

Автор: Катерина Базуліна

untitled