web analytics

Розробників Star Citizen змусили працювати на вихідних (і без доплат)

Першого жовтня компанія Cloud Imperium Games розіслала всім співробітникам студії лист щастя, в якому поставили перед фактом, що протягом наступних 18 днів вони працюватимуть без вихідних. Інформацію додатково підтвердили виданню Insider Gaming, але без жодних додаткових коментарів.

За цей час розробникам необхідно завершити роботу на патчем 3.24.2 для Star Citizen і підготувати демонстрацію першого розділу Squadron 42 до проведення цьогорічної виставки Citizencon, яка запланована на 19 жовтня.

Джерела Insider Gaming також говорять, що подібні безглузді вимоги керівництва приходять не вперше, через що деякі працівники навіть покинули компанію. Менеджери на вищих посадах не можуть налаштувати робочий графік таки, щоби встигати до дедлайнів або зовсім не мати їх.

Пізніше Cloud Imperium Games розіслали другого листа, в якому подякували всім, хто буде кранчити два тижні поспіль. Варто зауважити, що компанія не доплачуватиме працівниками — у додаткові дні їх просто забезпечать сніданками й обідами, а також ці дні зарахують на майбутнє, щоби працівники могли їх докинути до відпустки або взяти вільний день будь-коли за бажанням. О, а ще понеділок, 21 жовтня, зроблять вихідним для всіх.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Які заходи варто відвідати на другому фестивалі «Книжкова країна»?

p.ua.Книжкова країна

Стрім технічної презентації Sony

ps5 pro release date speculation price specs and everything we know

Acer анонсує вересневу презентацію next@acer 2024. Завітайте на онлайн-подію та вигравайте призи!

1920x1080 stream cover

S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy, Yakuza Kiwami, Pizza Tower — Що показали на Nintendo Direct: Partner Showcase + Indie World

cover1

Дивіться Summer Game Fest українською разом із PlayUA

summer game fest 3840x2160 1d8b576330b9

Фільм «Щасливчик Ґілмор» отримає продовження від Netflix

p.ua.Щасливчик Ґілмор 1

Усе показане на Nintendo Direct (14.09.2023)

Super Mario Bros.

Capcom продемонструвала ґеймплей нової героїні у Street Fighter 6 — шанувальниці отрут А.К.І

акі

Популярне