web analytics

Колишні розробники Mario+Rabbids і Red Dead Redemption заснували нову студію завдяки Krafton

Після невтішних для Ubisoft продажів покрокової тактики Mario+Rabbids Sparks of Hope, у липні цього року креативний керівник розробки гри Девід Соліані покинув компанію та пообіцяв, що незабаром розповість над чим працюватиме. Тепер же стало відомо, що він разом з Крістіаном Кантамессом (Red Dead Redemption, Shadow of Mordor, Perfect Dark) заснували нову студію Day 4 Night в якій розроблятимуть гру за новою інтелектуальною власністю.

Колишні співробітники Ubisoft Milan, як-от Крістіна Нава, Джиан Марко Занна та Лука Бреда також стали частиною новоутвореної студії. За фінансування їхньої дебютної гри відповідатимуть Krafton та 1Up Ventures. Нова команда працюватиме з офісів у Лос-Анджелесі, Каліфорнії та Мілані.

Керівниця відділу з розробки в Krafton, Марія Парк, сказала, що пітчинг нової гри розробників представив надзвичайно цікаву та захоплюючу історію. Представник 1Up Ventures Ед Фріс додав, що був вражений креативністю ідеї, яку побачив.

Жодних подробиць по прийдешній грі поки немає, але Девід Соліані називає її відображенням всього, що він коли-небудь хотів відчути як гравець радість, пригоди, поезія, екшн, дивакуватість і задоволення від співпраці з друзями. Це колискова для душі ґеймдизайнера та серенада усій ігровій індустрії, магії та божевіллю створенню світів з нічого. Це історія про перемоги, виклики, мрії, які освітлюють шлях, яким ми йдемо разом.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Tango Gameworks працює над мультиплеєрною грою, поки Krafton викуповує права на Hi-Fi Rush

hi fi rush

Krafton інвестує лише в оригінальні ігри, а не клони хітів інших студій

hi fi rush

Krafton розроблятиме мобільну версію Palworld

Palworld

Екшн-RPG від студії, яка створила Castlevania: Lords of Shadow, вийде в 2025 році

castlevania the lords of shadow 2

Розробники Tetris 99 готують новий унікальний Tetris на 2025 рік

tetris

Творці The Callisto Protocol випустять нову гру в жовтні

redacted

Доповнення для Dying Light 2 переросло в самостійний спіноф Dying Light: The Beast

dying light the beast

Розробники DOOM і The Last of Us анонсували командний шутер DEFECT

defect

Популярне