web analytics

Acer представили нову лінійку Chromebook Plus, що піднімуть продуктивність на новий рівень

Компанія Acer, лідер у сегменті пристроїв з Chrome OS в Україні та світі, пропонує найбільший серед всіх виробників асортимент хромбуків та анонсує надзвичайну акційну пропозицію для нових користувачів мобільних комп’ютерів Acer Chromebook Plus.

Річний ШІ-абонемент Gemini в подарунок

Власники нових Acer Chromebook Plus отримують доступ до вдосконалених функцій ШІ Google Gemini Advanced за умовами тарифного плану AI Premium терміном на 12 місяців з моменту активації. А на додачу 2 ТБ дискового простору у хмарному сховищі Google Drive для зберігання усіх необхідних даних. Таке поєднання відкриває безліч можливостей для максимально продуктивного використання генеративних функцій ШІ та роботи з екосистемою Chrome OS. Пропозиція дозволяє заощадити на використанні передових функцій ШІ та сервісів Google приблизно 10 900 гривень у грошовому еквіваленті. Пропозиція дійсна при активації до 31 січня 2025 року.

Робіть більше з Google ШІ

Завдяки преміальним можливостям штучного інтелекту Google AI користувачі отримують нагоду працювати продуктивніше, швидше й зручніше втілювати в життя свої творчі задуми. Достатньо звернутися до Gemini Advanced звичною природною мовою, аби надихнутися новими ідеями, дізнатись нове тощо. Можливості Google AI покращують роботу з текстом до професійного рівня, зокрема з публікаціями для блогу чи дописами у соцмережах. Інструмент Magic Editor в Google Photos спрощує редагування фотографій, що надзвичайно корисно для тих користувачів, котрі мають бажання покращити свій контент, але не мають відповідних навичок. Достатньо торкнутися чи обвести об’єкт, який необхідно прибрати зі світлини, утримувати та перетягти для зміни його положення, або ж просто затиснути для зміни розміру. Завдяки контекстним підказкам ШІ-засоби покращують освітлення та фон на знімках

Розмаїття моделей Acer Chromebook Plus для будь-яких потреб

Пропозиція поширюється на 15 моделей Acer Chromebook Plus, що наразі доступні у продажу в українському ритейлі. Покупці мають широкий вибір конфігурацій, зокрема з екранами діагоналлю 15,6 дюйма (Acer Chromebook Plus 515) та дещо компактнішими 14-дюймовими моделями Chromebook Plus 514, серед яких присутні пристрої з сенсорним екраном (як-от Chromebook Plus 515 CB515-2HT, Chromebook Plus 514 CB515-4HT). Мобільні комп’ютери Acer Chromebook Plus створені з використанням сучасних процесорів AMD Ryzen та Intel включно до Core i7 13-го покоління, мають до 16 ГБ оперативної пам’яті та містке сховище обсягом 512 ГБ. Пристрої обладнані екранами Full HD з тонкими рамками, зміцненою конструкцією, що відповідає вимогам армійських стандартів MIL-STD-810H, підсвічуванням клавіатури, швидкісним Wi-Fi 6E, портом USB Type-C з функцією заряджання.

Пристрої пропонують розширені функціональні можливості під час роботи в режимі офлайн, працюють з Google Play без додаткових налаштувань, що спрощує доступ до розмаїття додатків Android та Chrome. Завдяки запасу автономності до 10 годин Acer Chromebook Plus відповідають вимогам не лише широкого загалу, як-от учні та студенти, але й мобільних категорій користувачів з-поміж офісних працівників та домашніх користувачів.

Ціна на пристрої Acer стартує від 19 999 гривень. Оцінити весь асортимент продукції можна на сайті компанії.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Які бувають типи геймерів, і який ігровий ноутбук ідеально підходить для кожного з них

1920x1080 intel 01 01

StarCraft: Remastered і StarCraft II: Campaign Collection додадуть до Game Pass у листопаді

p.ua.starcraft

Swift 14 AI — перший ноутбук Acer на базі Snapdragon X з ШІ, вже в Україні

p.ua.swift 14 ai 4

Acer представили TravelMate P6 14 AI — один з перших бізнес ноутбуків з функцією Copilot+

p.ua.acer travelmate

Презентовано нові смартмонітори Acer та ігрові монітори Nitro з частотою оновлення 600 Гц

p.ua.acer nitro main

Ультратонкі ноутбуки Acer Swift 14 AI та Acer Swift 16 AI вже в Україні

acer swift 14 ai sf14 51(t) lifestyle 02

Acer представила нові 4K монітори Predator з частотою оновлення 160Hz та 2K з 360Hz

p.ua.acer predators main

Анонсовано нові ноутбуки Nitro V 14 та Nitro V 16 від Acer та настільний ПК Predator Orion 7000 з Intel ARROW LAKE

nitro v 16 anv16 71 lifestyle 03

Популярне