web analytics

343 Industries перейменували в Halo Studios. Перші кадри технодемо Halo на Unreal Engine 5

Чутки підтвердилися, 343 Industries дійсно не розроблятиме нові частини серії Halo повністю, оскільки її перейменовують на Halo Studios. Поточний керівник студії П’єр Хінце під час фіналу Halo World Championship 2024 оголосив, що тепер серію Halo переводитимуть на рушій Unreal Engine 5, а команда вже займається одразу кількома новими іграми у франшизі.

Відхід від Slipspace Engine пояснюють не раціональністю в його подальшій підтримці, коли на ринку вже існує кращий аналог від Epic Games. Нам також показали технодемо Project Foundry, перший погляд Halo на Unreal Engine 5. Наразі студія розпочала нову главу в своїй історії, але повноцінною розробкою нових ігор поки не почала займатися, лише обдумувати їх майбутні концепції. Нові частини Halo не слід очікувати найближчим часом, як нас попередили.

Також команда відкрила 6 нових вакансій, але якщо враховувати, що раніше її скоротили майже вдвічі та з усього штату в 280 співробітників лише 80-90 розробники, а всі інші то менеджери, інформація стосовно того, що Halo Studios займатиметься лише предпродакшеном нових ігор, а всю іншу роботу віддаватиме на аутсорсинг досі звучить правдиво.

Розробники підтвердили, що Halo Infinite продовжить отримувати новий контент — оновлення на Хелловін додасть в шутер режим аналог Call of Duty Zombies, а в листопаді з’явиться режим від третьої особи.

Вже 11 листопада збірник Halo: The Master Chief Collection святкуватиме 10-річницю, тому його можуть портувати на нові платформи — PlayStation 5 або Nintendo Switch, щоб популяризувати франшизу.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Анонсовано збірник Tomb Raider IV-VI Remastered, до якого знову причетні росіяни

tomb raider

На розробників Destiny 2 подали до суду за порушення авторських прав

bungie

Сторінку ремейку Silent Hill 2 на Вікіпедії закрили через ображених фанатів

silent hill 2

Стрім ремейку Silent Hill 2 українською | порівнюємо з оригіналом

silent hill 2 remake keyart

Ремейк Assassin’s Creed IV: Black Flag вийде наприкінці 2025 року

assassin’s creed iv black flag

Один із найслабших стартів ігор Sony на ПК відбувся у ремейка Until Dawn

until dawn

Усе, що треба знати про ремейк Until Dawn

until dawn logo

«Дуже вдале відновлення класики»: перші оцінки ремейку Silent Hill 2

silent hill 2

Популярне