web analytics

Сторінку ремейку Silent Hill 2 на Вікіпедії закрили через ображених фанатів

Вікіпедія була змушена закрити до редагування сторінку ремейку гри Silent Hill 2. Сталося це через вандалізм з боку фанатів оригіналу, які заперечують успіхи оновленої версії легендарного горору від Konami.

Ремейк Silent Hill 2 до свого релізу зазнавав нищівної критики з боку певної частини ґеймерів, і тепер, коли з’явилися огляди й відгуки ЗМІ, ці люди не можуть змиритися з тим, що Bloober Team таки вдалося створити якісне осучаснення класики, тож вони взялися змінювати оцінки на сторінці гри у Вікіпедії, мовляв, гру визнали провальною. І це при тому, що Silent Hill 2 отримала високі оцінки та рекомендації.

Невідомо, чи це так ностальгія вдарила в голову людям, які відмовляються прийняти нове, чи це черговий спалах активності anti-woke, яка щоразу більше перегинає палицю, але такі дії є неприпустимими. Тим паче ремейк Silent Hill 2 дійсно виявився чудовою грою, де видно любов і шану до оригіналу. Bloober Team зберегли атмосферу й тонкощі гри 2001 року, разом із тим позбавили гру тогочасних умовностей і незручностей, які марнували би час гравців і тільки відштовхували нову публіку від знайомства з легендарною грою. До того ж, черговою гучно новинкою з українською локалізацією.

Ну а поки ви чекаєте огляд від PlayUA, пропонуємо переглянути наш стрім, де Володимир Вітовський показує початок гри й розповідає про найголовніші зміни та осучаснення в ремейку.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Анонсовано збірник Tomb Raider IV-VI Remastered, до якого знову причетні росіяни

tomb raider

Породжена бажанням. Огляд ремейку Silent Hill 2

silent hill 2 remake keyart

343 Industries перейменували в Halo Studios. Перші кадри технодемо Halo на Unreal Engine 5

halo

Стрім ремейку Silent Hill 2 українською | порівнюємо з оригіналом

silent hill 2 remake keyart

Ремейк Assassin’s Creed IV: Black Flag вийде наприкінці 2025 року

assassin’s creed iv black flag

Один із найслабших стартів ігор Sony на ПК відбувся у ремейка Until Dawn

until dawn

Усе, що треба знати про ремейк Until Dawn

until dawn logo

«Дуже вдале відновлення класики»: перші оцінки ремейку Silent Hill 2

silent hill 2

Популярне