web analytics

Стратегія Songs of Conquest отримає 4 різні доповнення до кінця 2025 року

Розробники зі студії Lavapotion представили оновлену дорожню карту розвитку стратегії Songs of Conquest, де розписали дати випусків прийдешніх DLC з версіями для нових платформ.

Перше велике доповнення Vanir заплановане на цю зиму. Воно міститиме 8 унікальних юнітів, кожен з яких має власні посилення, повноцінні поселення з будівлями, нові варіації тактик та засніжений біомом у власному стилі, який також буде доступним у редакторі карт.

Володіння DLC ніяк не впливає на онлайн гру. Запланована вартість 5 доларів, але регіональні ціни враховуються розробниками. З доповненням Vanir стратегія отримає безкоштовне оновлення, яке додасть нові набори артефактів та карти. Тоді ж відбудеться реліз Songs of Conquest на консолях PlayStation 5 й Xbox Series X|S.

Друге доповнення Roots очікується влітку 2025 року. В ньому буде нова глава сюжетної кампанії, а більше подробиць стосовно його вмісту й тривалості розкриють пізніше. Спершу розробники планували об’єднати Vanir та Roots в одне велике розширення Bleak East, але задача для невеликої команди виявилась занадто амбітна, тому його розділили. Водночас гра отримає покращення в PvP, кооперативі, нові карти та версії для мобільних систем (iOS та Android).

Зимою 2025 року вийде третє неназване доповнення з новою фракцією та безкоштовне оновлення з новими картами. Тоді ж заплановано випуск Songs of Conquest на нову платформу, вірогідно, нею стане Nintendo Switch, бо інших варіантів банально більше не залишається.

Також найперше анонсоване доповнення Rise Eternal з додатковими сайдквестами перенесли на невизначений термін через масштабність, але воно досі в планах студії та не було скасовано.

Наразі Songs of Conquest продають в Steam зі знижкою 50% за 112 гривень.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Hogwarts Legacy Definitive Edition матиме 15 годин нового контенту й вийде у 2025 році

hogwarts legacy

jRPG Metaphor: ReFantazio продалася накладом у мільйон копій за першу годину

Metaphor: ReFantazio

Колекція ремастерів усієї грецької саги God of War вийде в 2025 році

god of war trilogy ps5 remaster rumours surface from suspect source 1.large

Пограйте в демку української «Жило на небі Сонце» — вона вже доступна в Steam!

cover

Анонсовано стильну покрокову тактику про мехів NITRO GEN OMEGA

nitro gen omega

«Persona наступного покоління»: перші оцінки jRPG Metaphor: ReFantazio

Metaphor: ReFantazio

Cимулятор альпініста Cairn вже називають вертикальним Death Stranding

cairn

«Дуже вдале відновлення класики»: перші оцінки ремейку Silent Hill 2

silent hill 2

Популярне