web analytics

Голова Xbox Game Studios йде з посади

Голова Xbox Game Studios Алан Гартман піде з посади після тридцяти років роботи в компанії. Офіційно він покине свій пост наприкінці листопада цього року.

На його місце прийде Крейг Дункан, який очолює студію Xbox Rare. Це призведе до деяких змін в ієрархії студії — надалі нею керуватимуть Джо Ніт і Джим Горт.

Кар’єра Алана відзначається інноваціями, відданістю та непохитною пристрастю до ігор. Почавши як підрядник у Microsoft, у новоствореній групі CD-ROM у 1988 році, Алан працював над різними проєктами: від Age of Empires та Brute Force як керівник студії Digital Anvil до заснування Turn 10.

Протягом багатьох років Алан, Turn 10 та Playground Games випустили 13 ігор серій Forza Motorsport і Forza Horizon, перетворивши Forza на одну з найпопулярніших франшиз у світі автоперегонів і постійно розширюючи можливості нашого обладнання. Його робота з удосконалення доступності в іграх встановила новий стандарт для індустрії.

Під його керівництвом Xbox Game Studios цього року випустила кілька високо оцінених проєктів і підготувала ґрунт для довгоочікуваних ігор, як-от Avowed, South of Midnight, Fable та інших.

— написав у листі для співробітників президент Xbox Game Content and Studios Метт Буті

Також він розповів, що, після виходу Алана на пенсію, Крейг продовжить займатися допомогою студіям компанії, щоб ті могли розвиватися та створювати нові успішні франшизи. Окремо було зазначено, що модель керування не зміниться і керівна команда Xbox Game Studios продовжить свою роботу.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Ану посунься, Civilization. Огляд Ara: History Untold

Ara: History Untold

IO Interactive розробляє фентезійну RPG i екшн про агента 007 гарними темпами

project 007 + project fantasy

Ігри Xbox Game Studios були найпопулярнішими на PlayStation у травні

Phil Spencer

Ребут Perfect Dark у скрутному становищі

Perfect Dark

Чутки: Xbox у скрутному становищі, надія лише на Call of Duty і мультиплатформу

call of duty

Прибутки Xbox ростуть, попри невтішні продажі консолей

xbox

Розробники скаржаться на недоцільність підтримки Xbox

xbox

Sea Of Thieves має першість за передзамовленнями у кількох країнах на PlayStation

sea of thieves

Популярне