web analytics
omen transcend 14

Ноутбук для творчості та ігор — HP Omen 14

Автор: PlayUA @playua

Вам потрібен ноутбук для креативу? Монтажу відео? Обробці фото? Роботою з графікою, штучним інтелектом або ж ви просто любите пограти в сучасні ігри? Omen Transcend 14 чудово може вам в цьому допомогти!

Це ноутбук для тих, кому не достатньо просто працювати чи грати. Вони хочуть робити це стильно та, як то кажуть, потужно! Сучасне ігрове начиння ноутбука впорається з будь-якими задачами, що можуть постати перед прискіпливим геймерами чи креативними професіоналами, блогерами, дизайнерами тощо, яким важливий кожен мегабайт, мегабіт та піксель!

Про потужність

HP Omen Transcend 14 має в собі найсучасніші потужні процесори Intel Ultra та відеокарти NVIDIA GeForce RTX серії 40 з підтримкою всіх актуальних напрацювань NVIDIA, наприклад, з підтримкою технології DLSS 3.5, завдяки якій кожна гра буде виглядати ще краще, завдки найшовішим розробкам в галузі ШІ. Картинка буде чіткіша, кадрів буде більше і освітлення всередині ігрових проектів буде ще ближче до реального. Відеокарти NVIDIA RTX 40-ї серії надають ігровий досвід на найвищому рівні, тому власник ноутбука з такою відеокартою зможе насолодитись кожним промінчиком світла та сховати свого ігрового персонажа у найреалістичніших тінях, щоб ворог нічого не запідозрив. Ну і не забувайте про NVIDIA Ada Lovelace, Ray Tracing, Ray Reconstruction та інші розробки від NVIDIA, що дозволяють гравцеві бути на вершині ігрового досвіду. Якщо грати, то на повну!

Процесори, як вже було зазначено, у HP Omen Transcend 14 нового покоління — до Intel Core Ultra 9 185H. 16 ядер, 22 потоки, частота до 5,1ГГц та наявність NPU-ядер, що дуже важливо для тривалої роботи від батареї, стабільної роботи і сумісності з ШІ-додатками. Найскладніші завдання, рендеринг, грання тощо — тепер це абсолютно не складно! Ні для вас, ні для ноутбука!

Про розміри

Вся ця потужність вміщається у невеликий корпус 14-ти дюймового HP Omen 14.  Це робить ноутбук максимально мобільним і дозволяє працювати та грати по факту будь-де: парк, кав’ярня, ресторан, у потязі чи автобусі під час подорожі. Він компактний, продуктивний та дуже стильний! Подивіться тільки на цей білий корпус! Але якщо вам до вподоби більш стриманий чорний, то HP Omen 14 можна знайти і в такому корпусі.

Вага ноутбука коливається в межах 1630 грамів, а товщина 1,79 см, що дуже небагато для ігрового потужного ноута. Можна навіть назвати його ультрабуком серед ігрових побратимів. Корпус — стильний, металевий. Він захищає ноут від пошкоджень та подряпин. Приємний на дотик і… красивий! Плюс металевий корпус та система охолодження дозволяють теплу краще виходити, що відповідно покращую теплопровідність ноутбука в порівнянні з ігровими ноутбуками з пластиковим корпусом.
Корпус зовнішнім виглядом не видає свою ігрову натуру. Всі секрети стають більш явними, коли ноутбук відкривається!

Про клавіатуру

Це той випадок коли, дизайн відкритого ноутбука HP Omen Transcend 14 можна назвати яскравим! Він точно буде до вподоби власнику! Клавіатура має 4-х зонну RGB-підсвітку, якою можна керувати через додаток OMEN Gaming Hub: вибрати кольори, сценарії анімацію підсвітки тощо. Клавіши WASD мають свій дизайн і відокремлені візуально від інших клавіш з однією метою — швидкого пошуку їх у темряві, якщо ви — поціновувач гри в напівтемряві. Клавіши зроблені з переробленого пластику, тому якщо ви поціновувач екологічних рішень, тоді HP Omen Transcend 14 задовольнить і цю забаганку, адже частково в його корпусі використовується пластик, що було вилучено з океану та перероблено. Але і це ще не все. В корпусі ноутбука використовується ще й перероблений метал!

Тачпад ноутбука великий та зручний. Гладенький та приємний на дотик.

Про екран

Чи знаєте ви, що OLED-дисплей — це неймовірно красиво? Ні, тоді пропонуємо вам спробувати пограти та працювати саме на HP Omen Transcend 14, адже він має 2.8K OLED екран, з частотою оновлення 120 Гц, співвідношенням сторін 16:10 (2880 × 1800) та відгуком екрану до 0,2 мс, колірним охоплення DCI-P3 100% та підтримкою HDR 500. Повірте ви будете не то що вражені, ви запам’ятаєте цей досвід на все життя. А грати на такому OLED екрані одне задоволення! Неймовірно чітка картинка, яскраві та, що головне, реалістичні кольори з неймовірно глибоким чорним кольором. Це абсолютно новий рівень! Поціновувачі роботи із зображеннями, фото, відео, кольорокоректори тощо будуть задоволені.

Також ноутбук має низку сертифікатів, наприклад, Eyesafe Certified Display — технологія, що зменшує синє випромінювання та не дає очам власника швидко втомлюватись, тому робота буде тільки в задоволення, тим паче, що батарея на 71Wh забезпечить до 8 годин роботи. А підтримка технології Fast Charge дозволить заряджати ноутбук на 50% всього за 30 хвилин, що робить ноутбук крутим помічником в дорозі. А заряджається, що речі, HP Omen Transcend 14 через Type-C. В комплекті йде зарядний пристрій на 140 Ват.
Ніяких тобі пропрієтарних портів. Вони тепер в минулому!

Поміж всього ноутбук має:

  • до 32ГБ оперативної пам’яті, LPDDR5x з неймовірною частотою 7467 Гц;
  • накопичувачі — SSD на 2ТБ (PCIe 4 Gen);
  • надсучасні модулі бездротового з’єднання: Wi-Fi 7 і Bluetooth 5.4, що забезпечать якісним з’єднанням з купою девайсів і безперервного швидкого з’єднанням з інтернетом;
  • FHD інфрачервону вебкамеру для якісних робочих колів та безпечного доступу до ноутбука.
  • ціла жменя портів: 2 USB Type-C, один з яких Thunderbolt 4 (зі швидкістю передавання даних 40 Гбіт/с, підтримкою Power Delivery, DisplayPort 1.4), 2 USB Type-A, 1 HDMI 2.1 та комбінований аудіо роз’єм.

HP Omen 14 — це класний ігровий ноутбук на якому можна якісно попрацювати, або ж це потужна робоча машина, на якій можна якісно пограти. Вибирати тільки вам!
Він потужний, мобільний, швидкий, надійний, якісний, енергоефективний та… що ми тут розповідаємо? Спробуйте його самі, адже ноутбуки завжди можна потестити в магазинах, а перед тим на сайті можна дізнатись про нього ще щось новеньке.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Останні статті

Фредді Крюґер на пенсії: чи повернеться Роберт Інґлунд до свого легендарного персонажа?

Автор: Микола Єрьомін

Фредді Крюґер

Найпотужніші павербанки для геймерів: як залишатися на зв’язку під час гри

Автор: PlayUA

powerbank 03

Metaphor: ReFantazio — поради для найкращого початку гри

Автор: Олег Куліков

metaphor refantazio novo trailer

Усе, що треба знати про ремейк Until Dawn

Автор: Віталій Тарнавський

until dawn logo

Які бувають типи геймерів, і який ігровий ноутбук ідеально підходить для кожного з них

Автор: PlayUA

1920x1080 intel 01 01

Як підвищити продуктивність ноутбука без втручання в «начинку»

Автор: PlayUA

gaming laptop 01

Античіт не потрібен: Valve випустили оновлення для CS2 з брелоками

Автор: Андрій Присяжний

p.ua.Зброярня cs2

Silent Hill 2, Call of Duty: Black Ops 6, Dragon Age: The Veilguard — Порадник Ґеймера: Жовтень 2024

Автор: Владислав Папідоха

lis de max caulfield hero shot 2