Пригоди українців у ґеймерському раю

Автор: PlayUA @playua

Розповім вам, як львівські туристи шукали собі пригод у Варшаві. Оскільки ту, неосяжну для мого розуму, частину туризму, де всі фотографуються на тлі визначних місць того чи іншого міста, я викреслила одразу, то довелося імпровізувати. Наслухавшись легенд, що в офісі CD Projekt RED є фігура відьмака в людський зріст, я вирішила це перевірити особисто. Адже саме ця компанія подарувала нам можливість двічі пожити у світі «Відьмака» у шкурі Ґеральта з Рівії.

Загадкова вулиця, де власне розташований офіс, розташована на протилежному до центру боці Вісли, а для туриста все, що не центр — це вже неабиякий квест. Люди в Варшаві виявилися дуже доброзичливими, жінка з дитячим візком у трамваї довго намагалася додзвонитися до свого чоловіка, щоб запитати в яку сторону відпровадити українських туристів, і все ж посадила нас на потрібний транспорт. Але не все так просто, згодом довелося з пересадкою добиратися до самого офісу і навіть повертатися одну зупинку назад.

Коли квест був виконаний, ми нарешті стояли під будинком з емблемою CD Projekt RED.

CD Projekt RED

Усі двері на фасаді цього будиночку були замкнені, і ми вже були готові повертатися назад, але внутрішній голос таки примусив поблукати довкола, і інтуїція мене не підвела.

Офіс виявився зовсім не в цьому будинку, а в далекому підворітті, тому довелося продовжити випитувати місцевих, щоб знайти CD Projekt RED. Я трохи підпрацьовую журналістом, тому журналістське посвідчення додало сміливості зайти до приміщення офісу. У холі не виявилося ніякої фігури Ґеральта, натомість при вході всіх зустрічав орк в обладунку.

Орк в обладунку

Як виявилося, нашою помилкою було те, що ми вибралися до офісу в п’ятницю ввечері, і весь персонал вже розбігся, але на приймальні нас привітали дві жіночки. Молодша повідомила, що у нас скоро прем’єра якоїсь крутої гри (хм… яка ж це гра може бути?) і людина яка відповідає за зв’язки з пресою у відпустці до середи, а заступник вже відсутній. Потім вона довго намагалася видзвонити хоч когось із працівників, хто досі в офісі і міг би з нами поговорити, але, на жаль, це була п’ятниця та кінець робочого дня.

Доки пані з рецепції телефонувала, ми фотографували передпокій, навколо нас пробігали люди в чорних футболках з написом «Witcher III», а я заздрісно дивилася їм услід. Позаду приймальні персонал грав у більярд, а вгорі на трьох екранах крутили трейлери третього Відьмака.

CD Projekt RED

Ліворуч стіна завішана незлічимою кількістю грамот, подяк та інших папірців, а з протилежного боку така ж кількість нагород.

CD Projekt RED

Праворуч на стіні красуються журнали, на обкладинці яких засвітився Відьмак. Але однієї стіни вже мало і журнали охоплюють також інші частини холу.

Хоча зустріч з працівниками компанії не відбулася і я не побачила фігури Ґеральта, однак мені вдалося побувати у ґеймерському раю і навіть обмінятися контактами та пообіцяти повернутися.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Останні статті

Пригоди новачків продовжуються. Безжальна Німеччина. Огляд третього етапу WarmUp League Spring Cup 2024

Автор: Андрій Присяжний

image 2024 04 16 19 21 00

Яскраве випробування нового автодрому. Огляд третього етапу 7DRIVE TCR Championship

Автор: Андрій Присяжний

5

Valve повернули Dust2 і зміну рук у Counter-Strike 2

Автор: Андрій Присяжний

p.ua.cs2 left hand

Як почати читати мангу

Автор: PlayUA

manga 02

Перемога вкутана пітьмою. Огляд третього етапу кубку Porsche Supercup 2024

Автор: Андрій Присяжний

p.ua.porsche supercup 2024

Міна в Counter-Strike 2 — плюси, мінуси, підводні камені

Автор: Андрій Присяжний

peter grinbergs 55 claymore4

День дебютів. Огляд другого етапу 7DRIVE TCR Championship

Автор: Андрій Присяжний

3

Як обрати ідеальну ігрову консоль

Автор: PlayUA

steamdeck