web analytics

Критичний баґ Metal Gear Solid V: The Phantom Pain усунуто

Декілька днів тому Konami повідомили про наявність критичного баґу у всіх версіях Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Алгоритм помилки вельми незвичний — використовуючи персонажа Quiet як свого помічника у 29-й та 42-й місіях ви могли пошкодити файли збереження гри, що призвело б до їх незворотної втрати. Критичність помилки важко переоцінити, адже проходження 29 місій, це не один десяток годин. Розробники зробили усе можливе, аби гравці дізналися про баґ з усіх можливих джерел, розміситли сповіщення при запуску гри, написали на офіційному сайті та твіттері:

Видавець повідомив, що робота над пошуком причин ведеться і команда вкладає усі сили на якнайшвидше виправлення цього непорозуміння. І ось сьогодні, о 5-й ранку за київським часом, у офіційному твітері франчайзу з’явилося повідомлення, що ситуацію залагоджено і фікс вже можуть завантажити всі власники PS4. Декілька хвилин потому, проблема вирішилась і для ПК-гравців. Стан справ на Xbox One — невідомий.

Спрацювали хлопці доволі оперативно, з огляду на кількість контенту, яку довелося перелопатити у пошуках хиби. Скільки гравців потрапили в халепу до того, як стало відомо про баґ, невідомо, але ми висловлюємо їм свої глибокі співчуття.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Baldur’s Gate 3 отримала офіційну підтримку модифікацій на ПК

bg3

Офіційна підтримка модів у Baldur’s Gate 3 з’явиться вже наступного тижня

baldur’s gate 3

Silent Hill 2 Remake виявився кращим за очікування журналістів

sh2r

В серпні Helldivers 2 отримає наймасштабніше оновлення

helldivers 2 escalation of freedom

Кіноадаптацію Metal Gear Solid створюють вже п’ятий рік

mgs

Доповнення Shattered Space виправить найбільшу проблему Starfield

starfield shattered space

У Baldur’s Gate 3 з’явиться набір інструментів для створення модифікацій

Baldur's Gate 3

Starfield отримає оновлені інтерфейси та 60 FPS на Xbox Series уже в травні

starfield