Закрите бета-тестування Overwatch проведуть і в Європі

V2AMIEO89JGD1444703027180

Закрите бета-тестування жвавого командного шутера Overwatch, яке спочатку планувалося до проведення тільки в Америці, скоро розпочнеться і в європейському регіоні. Стартує тест 27 жовтня, а для отримання шансу участі в ньому треба подати заявку на офіційному сайті.

Закритий бета-тест проводиться з метою отримання якомога більшої кількості конструктивної критики від учасників. Розробники вірять, що разом з гравцями вони зроблять гру ще кращою. Не менш важливою ціллю є перевірка ігрових серверів. За словами представників Blizzard, розробники хочуть провести стрес-тест серверної інфраструктури і переконатися, що гра чудово працює на різних конфігураціях системи.

Щоб відгуки гравців були більш конструктивними, кількість допущених учасників буде суворо обмеженою. Умовно розробники розділили тестерів на дві групи: група закритого тестування буде основною та матиме доступ до гри впродовж усього періоду тестування. Друга група налічуватиме значно більшу кількість гравців, які братимуть участь в коротких сесіях тестування на вихідних.

Додаткові подробиці тестування будуть опубліковані після 27 жовтня. Якщо ви справді зацікавились грою, чимшвидше подавайте заявку, адже так у вас будуть більші шанси на допуск в число учасників. Ну, і звісно ж, регулярно перевіряйте пошту.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Прибутки Xbox ростуть, попри невтішні продажі консолей

xbox

BlizzCon 2024 скасовано

Activision Blizzard

Офіційний редактор модів для The Witcher 3: Wild Hunt зʼявився у Steam в тестовому режимі

p.ua.Модифікатор

Шутер XDefiant від Ubisoft матиме офіційну українську локалізацію

xdefiant

Екскерівник Blizzard вважає, що гравцям варто залишати чайові розробникам

Чайові гроші

Warzone Mobile стартувала в 3 рази слабше, ніж Warcraft Rumble

warzone

Розробники скаржаться на недоцільність підтримки Xbox

xbox

Шутер XDefiant не вийде найближчим часом, але відкрита бета вже близько

xdefiant