web analytics

Tempest, піратський екшн від українських розробників, вийшов у Steam

Вітчизняна студія Lions Shade випустила в дочасний доступ Steam піратський екшн Tempest, в якому ви станете учасниками морських баталій. Tempest — гра з відкритим світом, де гравці зможуть брати на абордаж торгові судна та атакувати прибережні форти. Словом, життя з військовими конвоями і побратимами по чорному прапору ризикують заповнити ваші ігрові будні.

Представлені у грі кораблі відрізнятимуться не лише візуально, а й ігроладно. Скажімо, залежно від обраного типу корабля і його оснащення рекомендовано застосовувати різні тактики бою. Найзагартованіші пірати з часом отримають могутні артефактами, які дозволять використовувати особливі можливості, наприклад, викликати на допомогу Кракена або обрушувати на ворога метеорити.

Наразі вартість ранньої версії Tempest у Steam складає всього 5 доларів, але через тиждень гра подорожчає на 10 відсотків. Про терміни виходу повної версії розробники поки що не говорять, але зауважили, що вона з’явиться тільки тоді, коли і розробник, і ігрова спільнота визнають її повністю готовою.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Анонсовано перший Ukrainian Micro Visual Novel Jam

ukrainian micro visual novel

Marvel’s Spider-Man 2 вийде на ПК в січні 2025 року

Marvel's Spider-Man 2

Доходи інді та високобюджетних ігор майже зрівнялися цього року в Steam

indie

Ремейк Silent Hill 2 розійшовся накладом у мільйон копій за 3 дні

silent hill 2

Файтинґ Dragon Ball: Sparking! Zero продався накладом у 3 мільйона копій за день

Dragon Ball: Sparking! Zero

Українська локалізація повернулася у Satisfactory

satisfactory

Steam тепер пише, що ви купуєте ліцензії, а не ігри

steam

Демоверсія SAND, українського шутера про галичан у космосі, вже доступна в Steam

SAND / арт

Популярне