Rainbow Six: Siege кличе у Бразилію

Black asphalt road full of sand through the desert; Shutterstock ID 342227954

2 серпня власники Rainbow Six: Siege отримають третє з чотирьох запланованих доповнень — операцію “Skull Rain” (або ж “це дощ із черепків, алилуя!” чи “п’янкий бразилійський дощ, який омиває твоє прострелене черепадло” на ваш розсуд).

Свіжий пакунок приємнощів цього разу матиме бразильський колорит і традиційний вміст: одну мапу та двох оперативників. Нове бойовище перенесе гравців у бразилійську фавелу з її напрочуд тісними вуличками, багатоярусними халупами і тонною закутків, де можна влаштувати засідку або по-дебільному вмерти. До всього, у фавелах традиційно не кожен має гроші на міцні дому, а отже нас чекає найбільш руйнувальна мапа в історії гри — гравці з дробовиками та вибухівкою зможуть почувати себе там королями.  Як завжди, всі чинні власники отримають доступ до мапи безкоштовно у день релізу.

Нові оперативники — Caveira і Capitão — представники бразильського Поліційного батальйону спецпризначення (Batalhão de Operações Policiais Especiais, або ж BOPE). Власники сезонної перепустки за звичкою отримають цих персонажів безкоштовно й відразу, а от іншим доведеться почекати тиждень та самостійно їх розблокувати за непристойну купу очок слави.

Caveira — оперативник (чи то пак оперативниця) захисту. Її спецуміння, Нечутні кроки, дозволяє підкрастися до ворога, знешкодити його і “допитати” ворога — простіше кажучи, вся ваша команда на короткий час зможе побачити ворогів крізь стіни.

А от нападник Capitão дещо цікавіший. В арсеналі його унікальних особливостей є кілька димових шашок і тактичний арбалет (!), стріли якого спалюють кисень у певному радіусі (!!), щоби ваші вороги задихнулися (!!!) та підставили свої соковиті тушки під ваш кулемет чи автомат.

На додачу до мапи й нових персонажів, Skull Rain поповнить гру кількома новими ігроладними можливостями. Зокрема, у рейтингових матчах з’явиться можливість здатися, якщо у вас у команді одні рагулі та ви цінуєте свій час. А от якщо ви граєте Rainbow Six: Siege винятково з друзями, то зможете випробувати свої сили у новому режимі складності — Tactical Realism, де 1) не можна маркувати ворогів жодним чином; 2) нема індикатора живих та вбитих ворогів; 3) при перезарядці невикористані набої в магазині зникають.

Трейлер оновлення, де вам докладніше покажуть нову мапу та ігролад за нових оперативників, слід чекати 30 липня.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Безкоштовний шутер XDefiant від Ubisoft вийде в кінці травня

xdefiant

Шутер XDefiant не вийде найближчим часом, але відкрита бета вже близько

xdefiant

«Може існувати вічно» — Керівник розробки Rainbow Six Siege не бачить сенсу в створенні нової частини гри

rainbow six siege

Очільник Ubisoft переконаний, що Skull and Bones це АААА проєкт за $70

skull and bones

PlayUA проти раку | Стрім R6S Sixth Guardian x Worldwide Cancer Research

1 start page 1920x1080

Консольні гравці в Rainbow Six Siege потерпають від навали користувачів ПК

Rainbow Six Siege

Що божевільного було на День сміху?

Among us horse

Ubisoft та Riot Games спільно боротимуться проти токсичності у онлайні

League of Legends