Чорна пʼятниця: що пропонують популярні крамниці

День подяки вже минув, тож прийшла чорна пʼятниця — день величезних знижок, що відкриває різдвяний сезон розпродажів. PlayUA розкаже вам, де купити компʼютерні ігри втридешева.

Steam

Розпочнімо з крамниці, яку більшість українських ґеймерів обирають за промовчанням — Steam. Щедрий на знижки майданчик пропонує безліч дешевих ігор у рамках осіннього розпродажу, що триває з 23 по 29 листопада. Наразі розпродаються аж 13 405 іграшок; для близько 200 ігор серед наявних мов зазначено українську. Розмір знижок визначено остаточно, тому не чекайте на подешевшання — купуйте все відразу.

rsz_1snymok_ekrana_ot_2016-11-25_03-46-05

Просто зараз головна сторінка містить купу цікавих пропозицій: Grand Theft Auto V за півціни (≈ $25), дешевшу на 75% від звичайної ціни Cities: Skylines (≈ $4,50) та Civilization VI із 10-відсотковою знижкою (≈ $27).

Deep Silver і 4A Games готові поступитися 75%, якщо ви придбаєте Metro 2033 Redux, Metro: Last Light Redux або набір з цих двох ігор. Окремо забавки коштують по $3,14, а набір — майже $4,50.

«Козаки 3» не потішили аж надто великою знижкою: лише 10%, що дозволяє придбати гру за $11,33. Ще одна вітчизняна розробка, We Are The Dwarves, коштує майже $6,50, що вдвічи менше від «нормальної» ціни, хоча ви можете встигнути купити її зі знижкою у 70% на офіційному сайті гри.

Origin

Крамниця-з-цінами-лише-в-рублях, звісно ж, уступає Steam у щедрості. Серед цікавих пропозицій розпродажу Black Friday зараз бачимо лише Titanfall 2 зі знижкою у 33%, дешевшу на 40% від звичайної ціни Battlefield 1 та Deluxe-видання Watch Dogs 2 з 20-відсотковою знижкою.

GOG.Com

Розпродаж, присвячений чорній пʼятниці, триває у GOG.Com з 22 по 27 листопада. Головна пропозиція — безкоштовна цифрова копія Limbo за участь в акції GOG Connect, суть якої полягає у звʼязуванні своєї бібліотеки Steam з обліковим записом GOG.Com.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines у крамниці CD Projekt наразі має знижку в 73%, горезвісна No Man’s Sky — у 40%. Також діє знижка на набір ігор GSC Game World: уся серія S.T.A.L.K.E.R., Firestarter, Venom. Codename: Outbreak, дві перші частини «Козаків» з усіма доповненнями, «Герої знищених імперій» та «Завоювання Америки» з доповненням дістануться вам за чверть від звичайної ціни.

Ubisoft Store

Тим часом Ubisoft влаштувала акцію «30 днів подарунків», у рамках якої будь-яка людина, що має обліковий запис Ubisoft, зможе безкоштовно отримувати ігри та додатковий цифровий вміст, а також користуватися знижками на товари у фірмовому магазині. Акція розпочалася вчора, а завершиться 23 грудня. Кожен день на користувачів чекатимуть нові ігри, а деякі з них видавництво роздаватиме лише обмеженій кількості спритників, що прийшли за подарунком першими.

Окрім цього, з 23 по 29 листопада у крамниці діятиме акція Crazy Black Friday. Завдяки їй ви можете придбати Far Cry Primal, Tom Clancy’s The Division, Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege та ще купу ігор за півціни. Але не треба думати, що у французів погано з вигадкою: South Park: The Stick of Truth, наприклад, отримала знижку в 75 відсотків.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Sony готує ремастер Horizon: Zero Dawn для PlayStation 5. Але навіщо?

Horizon Zero Dawn

Популярність Helldivers 2 під загрозою через обов’язкову прив’язку до PSN

helldivers

Shadow of the Erdtree буде єдиним доповненням для Elden Ring

elden ring

Starfield отримає оновлені інтерфейси та 60 FPS на Xbox Series уже в травні

starfield

Розробники ПК ігор поважають відкритість і демократичність Steam

steam

Manor Lords продалася мільйоном копій всього за 4 дні

manor lords

Творці Garry’s Mod видаляють з гри контент під тиском юристів Nintendo

nintendo

Творці Don’t Starve випустили в дочасний доступ роуґлайк-бітемап Rotwood

rotwood