Годинник-сюрикен, новий кавовий гігант з Фінляндії та інші першоквітневі новини

Перше квітня ось уже майже годину як минуло, та навколо усе ще ширяє атмосфера Дня Сміху. Щороку маленькі та великі компанії, відомі та не дуже люди докладають усіх зусиль, щоби вразити спільноту своїм почуттям гумору і, слід зауважити, нерідко у них це чудово вдається. І незалежно від того, чи умієте ви жартувати й самі, чи, як для мене, межа ваших можливостей у районі “білої спини”, за цим цікаво спостерігати. Саме тому ми, осередок гетеросексуальності української ґеймерської спільноти, підготували для вас підбірку найкращих першоквітневих жартів від компаній, що так чи інакше стосуються нашої дружної спільноти.

Одними з перших відзначилися хлопці зі студії Riot Games, що опублікували кумедний відеоролик про курей та піцу, який супроводив анонс відповідних вбрань для персонажів League of  Legends.

Wargaming розважає своїх гравців відразу в двох проектах. Користувачі World of Warships з нагоди Дня Сміху відправляться до космосу, де візьмуть участь у низці тематичних завдань. А любителі мобільної World of Tanks Blitz зможуть долучитися до справжніх качиних військ: приміряти на себе пір’я, озброїтися дзьобом та замучити противників крутістю власник мильних бульбашок.

Ubisoft організувала для своїх фанатів справжній квест, розмістивши в Uplay на видному місці кнопку для відкривання панелі адміністратора. Гравці, які за станом душі були найближчі до славнозвісного Хакермена, оперативно розгадали загадку та віднайшли там приховані шпалери для робочого столу, виконані у стилі Far Cry 3 Blood Dragon. Сам термінал був не багатим за функціоналом, а особливої згадки потребує команда вимкнення серверів компанії.

Японський журнал Dangeki Online у співпраці з дизайнером Metal Gear Solid, Йоджі Шінкавою, презентував публіці годинник-сюрикен.

Nvidia у свою чергу оголосила про відкриття курсів з ігрософії. У програмі такі цікаві лекції як:

  • Контейнери: Сократичний семінар
  • Чи розумніший Пак-Ман від вас? Майбутнє штучного інтелекту у відеоіграх
  • Торт. Чи існує він насправді? Портал у філософію
  • Урбаністика та планування: як упоратися з природними катаклізмами у Sim City
  • Що таке Fortnite, — проблеми, які виникають у ґеймерів з віком

Як з’ясувалося, президент Platinum Games, Кенічі Сато, засмучений тим, що його ніхто не впізнає, тому тепер ви можете придбати його фігурку.

CD Project Red тимчасом вирішила й надалі розширювати свою команду. На цей раз вона шукає «Designer of Game Environment». У його обов’язки входитиме підтримання позитиву у колективі, розгойдування хвостом та бігання за ним же.

Корейський підрозділ Blizzard анонсував танцювальну версію World of Warcraft.

Розробники Pokemon GO нарешті наважилися оновити графіку в грі, про що й оголосили у власному блозі.

Творці Kingdom Come: Deliverance з Warhorse Studio пообіцяли ввести у гру контейнери з новими  шкуроньками для коня.

PlayStation Asia показал настільну гру Sony PlayStation. До набору входить:

  • ігрове поле з роздільною здатністю нижче 4К
  • ручки та папір для самостійного створення досягнень
  • шість книжок з правилами
  • велика кількість гральних кубиків

Aspyr Media анонсували вихід Civilization VI для смарт-годинників.

Студія Remedy показала відеоролик, в якому Сем Лейк оголосив, що вони стомилися розробляти ігри і тепер займатимуться продажем кави.

Розробники Path of Exile додали у гру режим Королівська битва з підзаголовком: «1 переможець. 1 день у розробці. 1 квітня».

Ось таким видався День Сміху у відеоігровій індустрії. Якщо ми раптом щось проґавили то не соромтеся ділитися цим у коментарях і пам’ятайте, що шаурма та борщ обов’язково приведуться дев’ятий The International до Києва.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Nintendo DS популярніша за PS5 серед молоді

ds

Шінджі Мікамі, творець Resident Evil, більше не хоче розробляти горори

mikami

Прибутки Xbox ростуть, попри невтішні продажі консолей

xbox

Пориньте у світ готики та магії разом із українською візуальною новелою Argumentum ad Culpam

p.ua.argumentum ad culpam

Bloober Team представить дві нові гри цього року

the medium

Зворотна сумісність ігор, але не джойконів: нові подробиці Nintendo Switch 2

switch 2

Хідео Коджіма оцінив український фільм «20 днів у Маріуполі»

Criterion Collection

Гендиректора Paramount Global звільняють за сповільнення продажу компанії

p.ua.Боб Бакіш

Популярне