web analytics

Наймасштабніша битва на честь 25-ої річниці серіалу «Могутні Рейнджери»

28 серпня 1993 року день, коли на екранах телевізорів вперше з’явилися Могутні Рейнджери. До 25-ої річниці серіалу, канал Nickelodeon випустив трейлер, у якому анонсував найбільшу битву усіх часів.

Вже вийшло понад 850 епізодів, а ідеї для наступних серій ще й досі не скінчилися. З тизеру ми можемо дізнатися, що це буде спеціальний випуск.

Сюжет максимально епічний. Super Ninja Steel Rangers зіткнулися з найсильнішим ворогом — армією клонів самих Рейнджерів. Аби перемогти у битві, вони звертаються до старої гвардії по допомогу.

Вже зрозуміло, що у спеціальному випуску ми побачимо легендарних Томмі (Jason David Frank), Вес (Jason Faunt) та Кет (Catherine Sutherland). Хто ще приєднається до битви — поки не зрозуміло.

Є вірогідність, що ми побачимо Томмі у декількох його класичних костюмах. У трейлері показали його перетворення у Black Dino Thunder. Також він використовує канонічну Green Mighty Morphin броню.

Серія присвячена 25-ій річниці Power Rangers вийде 28 серпня на американському телеканалі Nickelodeon. Коли до нас дійде її переклад невідомо.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

ЩоВКіно: Березень 2017

Go On Board показали настільну гру за мотивами відеогри Cyberpunk 2077

p.ua.cyberpunk 20775

Золота збірка Resident Evil у новому наборі Humble Bundle

p.ua.humble re 0509 main

Go Mecha Ball, найдрайвовіший роуґлайк 2024 року, вийде на консолях

go mecha ball

Football Manager 2024 та Sniper Ghost Warrior Contracts можна безкоштовно забрати в Epic Games Store

p.ua.egs 0509

Baldur’s Gate 3 отримала офіційну підтримку модифікацій на ПК

bg3

Acer анонсувала Nitro Blaze 7, власний аналог Steam Deck

nitro blaze 7

Платформер Astro Bot став найвище оціненою грою 2024 року

astro bot