Викладач геометрії провів урок у Half-Life: Alyx

Фанати Half-Life, які грали у Half-Life: Alyx, або дивилися її проходження на YouTube вже знають, що на самому початку гри є можливість малювати на склі кольоровими маркерами. Чого користувачі тільки не малювали, але один гравець випереджає всіх за оригінальністю. Цей гравець — американський викладач геометрії, який провів урок з предмету у VR-ексклюзиві від Valve.

Сам викладач родом із Сан-Дієго і звати його Чарльз Кумбер. Він викладає геометрію для учнів 7-8 класів. У своєму відео-уроці він розповів про різні типи кутів, а також про те, як обчислювати їх градусну міру.

Також Чарльз жартома сказав, що на свою зарплатню може дозволити собі будь-які апартаменти, а в кінці відео познайомив учнів зі своїми сусідами, яких представляють солдати Альянсу, та домашньою тваринкою (ручний снарк — маленький жучок з яскравим зеленим оком, який сидить у банці).

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Valve повернули Dust2 і зміну рук у Counter-Strike 2

p.ua.cs2 left hand

Valve полагодила правила рефандів ігор в Steam

steam

Багатокористувацькі шутери, жахастик, метавсесвіт — Добірка безкоштовних VR-ігор у Steam

vr game art

Valve суттєво покращила сімейний режим Steam

steam

Valve затролила гендиректора Epic Games у діловій переписці стосовно комісії в Steam

Epic Games Steam vs

Steam Deck офіційно підтримує понад 14 000 ігор

steam deck

PS VR2 стане сумісним з ПК пізніше цього року

sony psvr2

Понад 500 ігор Steam заробили більше 3 млн дол. у 2023 році

p.ua.ai steam

Популярне