web analytics

Отримайте World War Z, Figment та Tormentor x Punisher безкоштовно і назавжди!

Epic Games Store продовжує підтримувати гравців безкоштовними відеоіграм, тому роздають ще три: World War Z, Figment та Tormentor x Punisher. Ігри цілком безкоштовно та назавжди можна забрати від сьогодні і до 2 квітня включно.

World War Z це шутер від третьої особи розроблений Saber Interactive та виданий Mad Dog Games. Основою для гри стала книга 2006 року, події відбуваються у тому ж всесвіті, що й фільм 2013 року. Кооперативна гра розповідає про групу людей, що вижили у зомбі-апокаліпсисі, які

Наступна безкоштовна гра це Figment — екшн-пригода, яка запрошує у дивний та сюрреалістичний світ наповнений нашими найпотаємнішими думками, переконаннями та спогадами. Окрім цікавого ігрового світу, Figment пропонує вам чудову музику, веселі жарти та захоплюючу історію.

І останньою на цей тиждень грою, яку роздають у Epic Games Store є Tormentor x Punisher — гра, у якій все, у тому числі боси та ви, може бути вбите всього за один удар. Знищуйте демонів, набивайте комбінації, отримуйте покращення, вбиваючи незвичними способами і пробуйте пережити постійний натиск ворогів.

Epic Games підтримує вас безкоштовними іграми, а ви можете підтримати нас! Користуючись нашим посиланням на ігри World War Z, Figment та Tormentor x Punisher, ви підтримуєте команду PlayUA. Також ви можете оформлювати покупки в Epic Games Store або прямо у Fortnite, використовуючи наш Epic Creator Tag: PLAYUA. Цим ви теж дуже нас підтримаєте. Вам не важко, а нам – приємно!

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Football Manager 2024 та Sniper Ghost Warrior Contracts можна безкоштовно забрати в Epic Games Store

p.ua.egs 0509

Fallout Classic Collection та Wild Card Football можна безкоштовно забрати в Epic Games Store

p.ua.egs 2908

Gigantic: Rampage Edition та The Callisto Protocol можна безкоштовна забрати в Epic Games Store

p.ua.egs 2208

Final Fantasy 16 вийде на ПК у вересні, демоверсія вже доступна

final fantasy xvi

Мобільна крамниця Epic Games Store вийшла на iOS та Android

epic games store mobile

Стартовий набір для World of Warships та Death’s Gambit: Afterlife можна безкоштовно забрати в Epic Games Store

p.ua.egs 1508

CYGNI, DNF Duel та набір для Apex Legends можна безкоштовно забрати в Epic Games Store

p.ua.egs 0808

Сиквел не втратив шарм оригіналу. Критики задоволені World of Goo 2

wog2 desktopwallpaper2 4k