Битва десятиріччя: NAVI 2010 проти NAVI 2020

1 серпня між колективами Natus Vincere з Counter-Strike 2010-го та 2020-го років пройшов шоу-матч. Ігри проходили спочатку на мапах CS 1.6, а пізніше — CS:GO.

За команду 2010 року виступали Zeus, Starix Edward, markeloff, ceh9. Колектив 2020 року це нинішні Natus Vincere — s1mple, electronic, Boombl4, flamie, Perfecto. Матчі проходили на 4 картах. Перші дві карти, Train та Inferno вибрали для обох версій гри. Відрізнялись лише фінальні матчі серій, які в CS 1.6 проходили на карті Tuscan, а в CS:GO на карті Dust 2.

Що до самих матчів, то олди ще зуміли потягатися з молодою кров’ю в CS 1.6, де виграли дві з трьох ігор на картах Train з рахунком 16:9, та Tuscan з рахунком 22:19. NaVi 2020 змогли виграти лише одну гру на карті Inferno, проте зробили це доволі впевнено, отримавши перемогу з рахунком 16:7. Коли ж справа перейшла в сучасну версію гри, склад 2010 року залишився без шансів. Три виграних гри для NaVi 2020 з рахунками 16:8 на Train, 16:4 на Inferno та 16:2 на Dust 2 залишили NaVi 2010 розбитими вщент.

Загальний рахунок шоу-матчу склав 4:2 на користь NaVi 2020.

На офіційному каналі Natus Vincere опублікували нарізку з тімспіку NaVi 2020 під час ігор у CS:GO.

Якщо ви проґавили ігри в прямій трансляції, записи можна знайти на каналі Maincast VOD у цьому плейлисті. Або ж, якщо дивитися матчі повнсітю це занадто довго та нудно, на каналі Natus Vincere є нарізки з найкращими та найвеселішими моментами з усіх ігор.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Безкоштовний шутер XDefiant від Ubisoft вийде в кінці травня

xdefiant

Студія Maincast встановила рекорд кількості одночасних глядачів на українськомовній трансляції

p.ua.mc

NAVI стали чемпіонами першого Мейджору в CS2

p.ua.navi champs

Українська команда NAVI зіграє у фіналі першого Мейджора в CS2

p.ua.navi 1

Шутер XDefiant не вийде найближчим часом, але відкрита бета вже близько

xdefiant

Віктор sdy Оруджев покинув команду Monte

p.ua.Віктор Оруджев

S1mple повертається в Counter-Strike 2 — але не в NAVI

s1mple

S1mple: «Я би ніколи не перейшов у Cloud9, коли там є 4 російські гравці»

s1mple wins best csgo player of the decade award