web analytics

[ОНОВЛЕНО] Виробництво PlayStation 5 НЕ скоротили на 4 мільйони консолей

ОНОВЛЕННЯ: Компанія Sony заперечує дану інформацію. Ніяких чітких аргументів та коментарів додано не було, лише просте “Ви брешете”.


Ресурс Bloomberg поділився цікавою інформацією про Sony від своїх неназваних інсайдерів. Кажуть, що справи у компанії йдуть не надто добре, оскільки вона вирішила скоротити виробництво PlayStation 5 до березня 2021 року. Скоротили виробництво на 4 мільйони пристроїв, замість 15 мільйонів консолей випустять лише 11 мільйонів.

Припускають, що причиною скорочення стала проблема виробництва спеціальних однокристальних систем. Їх виготовлення зараз поступово нормалізується, але все ще доволі нестабільне.

Нагадуємо, що раніше мережею ширилася інформація про те, що до кінця 2020 року Sony планують випустити 10 мільйонів PS5, а до кінця 2025 року — близько 170 мільйонів пристроїв.

А ще не забувайте, щосьогодні, 16 вересня, о 23:00 за київським часом Sony проведе пряму трансляцію, у межах якої нарешті оголосить ціну своєї прийдешньої консолі наступного покоління. Ми ж в свою чергу проведемо рестрім цієї події, тож не забудьте завітати до нас.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Дорелізний стрім ASTRO BOT українською

astro bot announce screenshot 0622222

Платформер Astro Bot став найвище оціненою грою 2024 року

astro bot

Вологий сон фаната PlayStation. Огляд ASTRO BOT

astro bot

Sony закриває сервери шутера Concord усього за 2 тижні після релізу

Concord

Чутки: Мобільна Destiny Rising від Bungie й NetEase все ж побачить світ

destiny rising

Ахіллесова п’ята Sony. Огляд Concord

concord review site

З’явився перший приблизний дизайн PlayStation 5 Pro, яку анонсують у вересні

ps5 pro

«Uncharted від Ubisoft»: перші оцінки Star Wars Outlaws

Star Wars Outlaws