Власники Marvel’s Spider-Man для PS4 не отримають версії для PS5

Спілкуючись з фанатами у твіттері, директор Marvel Games Ерік Моначеллі підтвердив той факт, що власники Marvel’s Spider-Man на PlayStation 4 не отримають безкоштовно поліпшену версію для PlayStation 5 — її продаватимуть у складі Ultimate-видання Spider-Man: Miles Morales.

Теоретично в оригінальну гру можна буде зіграти на PS5 у режимі зворотної сумісності, але по-перше, це так і залишиться стара версія, без будь-яких графічних переваг нової консолі; а по-друге, офіційного підтвердження такої можливості поки не було. Бо нагадуємо, що God of War, Uncharted 4, Days Gone та ще понад десяток ігор для PS4, які в теорії теж мали би мати зворотну сумісність, будуть доступні (знову ж, у своєму оригінальном вигляді) тільки власникам PS+ Collection.

Нагадуємо, що ігротворці зі студії Insomniac Games доволі помітно покращили Marvel’s Spider-Man для нової консолі. У грі будуть нові анімації, покращене освітлення та текстури високої роздільної здатності. А ще у проекту буде підтримка ґеймпада DualSense. Окрім основної гри, у next-gen версію увійдуть усі попередні DLC.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Shadow of the Erdtree буде єдиним доповненням для Elden Ring

elden ring

Square Enix втратила 140 млн доларів, але інвестори цьому раді

final fantasy 7 rebirth

«Вершина ігор Team Ninja»: Rise of the Ronin продається набагато краще за Nioh

rise of the ronin

Sony повертає гроші за Stellar Blade гравцям, що скаржаться на недостовірну рекламу

stellar blade

Nintendo DS популярніша за PS5 серед молоді

ds

Творці Helldivers 2 розглядають можливість створення більших загонів гравців

helldivers 2

Fallout 76 отримала нову хвилю популярності завдяки серіалу

fallout 76

«Не бути як Kingdom Hearts чи Fortnite» — Helldivers 2 відкрита для кросоверів, які мають сенс

helldivers 2

Популярне