web analytics

У Valorant з’явиться новий персонаж та зимова мапа

Riot Games на офіційному сайті Valorant випустили замітку, у котрій розповіли, чого очікувати від третього акту гри, реліз якого відбудеться 13 жовтня.

Найбільшим оновленням нового акту стане нова мапа — Icebox, беручи до уваги, що зима близько. В звичайних іграх мапа з’явиться одразу з виходом нового акту, а от до рейтингових добереться лише 27 жовтня.

Трохи згодом з’явиться ще й новий персонаж, про якого поки нічого не відомо. Реліз перенесли на 27 жовтня, аби приділити увагу Icebox на релізі та мати більше часу на виправлення неполадок з картою, замість того, щоб розриватись між мапою та персонажем.

Крім того розробники додадуть можливість власноруч вибирати сервер для рейтингових ігор, аби покращити пінг, та зроблять ще кілька змін у роботі змагального режиму. Не забули й про монетизацію: у Act III з’явиться нова бойова перепустка та новий набір скінів під назвою Singularity.

Більш детально ознайомитися зі заміткою Riot Games можна на офіційному сайті гри: https://playvalorant.com/en-us/news/game-updates/what-s-new-in-valorant-act-iii/

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Другий сезон «Аркейн» отримав точну дату релізу

arcane

Шутер Marathon буде платним й замінить героїв на класи

marathon

Артбук за серіалом «Аркейн» отримає офіційне українське видання в 2025 році

arcane

В українському регіоні відбудеться найбільше підвищення цін у League of Legends і VALORANT

neon zeri league of legends valorant

Анонсовано змагальний шутер Spectre Divide, який допомагав розробляти shroud

specter divide

Riot Games скасувала файтинг через успішність Super Smash Bros. та MultiVersus

2xko

Компанія Daybreak Games придбала творців ММО Palia

palia

Ілля Забарний став медіаобличчям українсько-британської команди з Valorant

p.ua.Забарний