Новий трейлер Elden Ring уже гуляє мережею. Офіційна прем’єра має статися скоро

Elden Ring від From Software анонсували майже 2 роки тому, і з того часу спільнота взагалі нічого не чула про гру, крім того, що це знову буде темне фентезі, а заодно й наймасштабніша гра від авторів Dark Souls. Втім, схоже, цьогоріч тишу буде порушено. У мережі з’явилася екранка першого ігроладного трейлера, де зібрано цілком знайомі елементи з ігор From Software — сутички з ворогами, здатними вбити вас з 2-3 ударів, величезні боси, таємнича й похмура атмосфера. Ну і ще поїздки верхи. Втім, виглядає це настільки страшно, що краще вже дочекатися офіційної прем’єри — ось вам кількасекундний доказ.

І чекати прем’єри доведеться недовго — дебютний показ ґеймплею Elden Ring відбудеться на одній з прийдешніх презентацій Microsoft. Перший із них запланований на 23 березня. Щоправда, Аарон Ґрінберґ, голова маркетингового відділу Microsoft, запевнив, що в межах березневого заходу не буде ні гучних анонсів нових ігор, ні прем’єр трейлерів, тому закликав не сподіватися намарне. Втім, інсайдери індустрії впевнені, що це все ж відвертання уваги, а прем’єра трейлера все ж відбудеться найближчим часом.

З іншого боку, якщо нічого не покажуть у березні, то Microsoft найімовірніше прибереже це на свій червневий показ, де якраз-таки будуть усі найбільші анонси новинок, прем’єри трейлерів та оголошення дат релізів.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Sony повертає гроші за Stellar Blade гравцям, що скаржаться на недостовірну рекламу

stellar blade

Прибутки Xbox ростуть, попри невтішні продажі консолей

xbox

BlizzCon 2024 скасовано

Activision Blizzard

People Can Fly втратила $20 000 000 на скасованій грі

project dagger

Nintendo пропустить Gamescom цього року

nintendo

Сервери Nintendo 3DS та Wii U остаточно закрили

online 3ds wii u

Творці Dead Cells мітять у створення ідеального роуґлайка з новим проєктом Windblown

windlown

У 2023 році ґеймери провели 60% часу в іграх, яким понад 6 років

fortnite