Цьогорічна Call Of Duty повернеться до часів Другої світової війни

Нещодавно в мережі активно почали ширитися чутки, які стосуються продовження безсмертної серії Call of Duty. Різні видання подейкують, що у новій частині військових пригод ми повернемося у сетинг Другої світової війни. А за розробку відповідає ігротворча студія Sledgehammer, яка раніше випустила Call of Duty: WWII. Подробиці прийдешнього проекту від різних ресурсів дещо суперечливі.

Він, ніби як, має отримати підзаголовок Vanguard. Одні кажуть, що це лише робоча назва, а інші — що вона залишиться на релізі. Так само є інформація про те, що події гри розгортатимуться у альтернативному всесвіті, де війна не скінчилася у 1945 році, і досі триватиме у 1950-х. Але є думки, що все буде ближче до реальної історії.

Але це ще не все. З’явилися чутки, що гра працюватиме не на рушії Call of Duty: Black Ops Cold War (наш огляд), а на технології, яку використовували при створенні Call of Duty: Modern Warfare 2019 (наш огляд) — рушії IW8. Таке рішення було прийнято з врахуванням популярності королівської битви Warzone. Таким чином багатокористувацьку забавку буде легше інтегрувати у прийдешнє продовження франшизи.

Нагадуємо, що все написане вище — тільки чутки. Всього цього може не бути у справжній новій частині Call of Duty, тож чекатимемо на офіційну інформацію від Activision у майбутньому.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Усе, що зараз відомо про Call of Duty: Black Ops V

call of duty black ops

Безкоштовний шутер XDefiant від Ubisoft вийде в кінці травня

xdefiant

Прибутки Xbox ростуть, попри невтішні продажі консолей

xbox

Шутер XDefiant від Ubisoft матиме офіційну українську локалізацію

xdefiant

Battlefield 2042 більше не отримуватиме нового контенту

battlefield 2042

У 2023 році ґеймери провели 60% часу в іграх, яким понад 6 років

fortnite

Warzone Mobile стартувала в 3 рази слабше, ніж Warcraft Rumble

warzone

Розробники скаржаться на недоцільність підтримки Xbox

xbox