Ось якою буде оновлена Final Fantasy XIV для PlayStation 5

Оновлена та поліпшена Final Fantasy XIV завітає на PlayStation 5 лише восени цього року. Але вже завтра, 13 квітня, розпочнеться бета-тестування next-gen версії проекту. З цієї нагоди його автори вирішили поділитися деякими подробицями, аби гравці знали, чого слід чекати.

Насамперед, варто сказати, що тепер завантаження триватимуть швидше, а також з’явиться підтримка екранів з високою роздільною здатністю: 1080p, 1440p та 2160p. Для них всіх було оптимізовано користувацький інтерфейс. У 4K гра зможе видавати лише 30+ кадрів на секунду, натомість при грі на менших моніторах нам обіцяють стабільні 60 FPS. Також у версії проекту для PS5, звісно ж, використовуватимуться різні фішки ґеймпаду DualSense.

Триватиме відкрите бета-тестування Final Fantasy XIV кілька місяців, точної дати завершення поки не називають. Якщо гра вам сподобається, то ви зможете перенести здобутий прогрес у придбану копію.

А якщо ви не знайомі з серією, але хочете це виправити, то радимо вам ознайомитися з нашим матеріалом, в якому ми коротко пробіглися всіма частинами серії.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Final Fantasy 7: Rebirth виявилася провальною, а прибутки Square Enix впали на 70%

ff7 rebirth

Shadow of the Erdtree буде єдиним доповненням для Elden Ring

elden ring

Square Enix втратила 140 млн доларів, але інвестори цьому раді

final fantasy 7 rebirth

People Can Fly втратила $20 000 000 на скасованій грі

project dagger

SEGA і Square Enix перенесли свої релізи, щоб уникнути виходу в один час із DLС до Elden Ring

elden ring

Octopath Traveler тимчасово зникла з крамниці Nintendo

Octopath Traveler

Випробуйте себе у ролі Сефірота у демо-версії Final Fantasy VII Rebirth!

ff7 rebith cat sith

Square Enix стрімко втрачає гроші, але вірить в успіх нових Final Fantasy

final fantasy VII rebirth