web analytics

Знижки від GOG.com: Stellaris, Chicken Police та… ігри для вечірок?..

Більш як 350 найменувань ігор та супутніх товарів найближчі декілька днів доступні на GOG.com із суттєвими знижками. До вашої уваги: невеликий дайджест цих знижок, повний список яких подивитись можна тут.

До 21 квітня знижено ціни на 47 найменувань від Focus Home Interactive. Наприклад, знижка у 75% діє на Vampyr ($7,49 замість $29,99) та Call of Cthulhu ($5,74 замість $22,99).

До того ж таки 21 квітня 24 найменування ідуть також зі знижкою від HandyGames, з 1999 року і по наш час (на честь 21-річчя компанії). При цьому, починаючи від трьох покупок знижка збільшується. Зі знижкою у 20% ($8,39 замість $10,49) можна придбати, наприклад, минулорічний звірячий нуар Chicken Police.

До наступної п’ятниці, 23 квітня триває також весняний розпродаж від видавця Raw Fury, 50 найменувань і 50% загальної ж знижки. 20-відсоткова знижка дістался минулорічному флагману студії, Call of the Sea ($8,79 замість $10,99).

Окрему категорію ігор зі знижками до кінця вихідних (18 квітня) наразі становлять (як вони названі у розсилці GOG) “ігри для вечірки” (party-based games). У цю абстрактну категорію увійшло багато хороших ігор у які гарно пограти компанією, від настільної Carcassone до Baldur’s Gate (Enhanced Edition зі знижкою у 50%), а ще практично вся франшиза Wasteland: від першої гри 1988 року до Wasteland 3 (на яку є сенс прочитати наш огляд). На останню знижка у 50% діє як у звичайному так і deluxe-варіанті.

Суттєві знижки чекають також поціновувачів франшизи Stellaris. Від першої гри 2016 року (75%), що вона стала кращим запуском Paradox Interactive за всю історію компанії і до нового розширення Stellaris: Federations (33%).

З видавцем MangaGamer чудово знайомі поціновувачі жанру visual novel, 27 найменувань яких  теж склали окрему категорію знижок (вочевидь до Дня Аніме що його святкують 1 квітня). До 18 квітня є чудова нагода поповнити колекцію чи познайомитись з жанром. Для останнього гарно підійде The House of Fata Morgana, що продається зі знижкою у 50% ($7,49 замість $14,99).

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Genesis Noir, Suzerain та Death and Taxes у новому наборі Humble Bundle

p.ua.humble summer 0509 main

Золота збірка Resident Evil у новому наборі Humble Bundle

p.ua.humble re 0509 main

Call of Cthulhu, Killer Frequency та The Darkside Detective у новому наборі Humble Bundle

p.ua.humble 28081

Найкращі знижки з QuakeCon 2024

Doom: The Dark Ages

Отримай Sifu, High On Life та Gotham Knights за підписку Humble Bundle

p.ua.humble choice 0708 main

Munchkin, Dune, Wingspan та інші настільні ігри поповнили новий набір Humble Bundle

p.ua.board game night main

Прибутки Paradox Interactive впали на 90% через скасування Life by You

paradox interactive

Найкращі знижки з Фестивалю симуляторів у Steam

Фестивалю симуляторів у Steam