Microsoft припиняють підтримку Internet Explorer

У своєму блозі компанія Microsoft оголосила про завершення підтримки браузеру Internet Explorer. 17 серпня цього року зникне коннект IE з Microsoft 365 та іншими додатками, а 15 червня 2022-го браузер остаточно припинить працювати у користувацьких версіях ОС. Для корпоративної Windows 10 LTSC робота Explorer продовжиться.

До цього часу розробники радять перейти на Microsoft Edge. Він, за їхніми словами, безпечніший, має кращу швидкодію і до того ж містить режим Internet Explorer, який відповідає за коректний показ застарілих сайтів і додатків. Тож частинка легенди таки залишиться з нами.

Нагадаємо, остання версія Internet Explorer 11 побачила світ ще у 2013 році разом із Windows 8.1. А в 2015 йому на зміну прийшов Microsoft Edge, який у Windows 10 став браузером за змовчуванням.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Прибутки Xbox ростуть, попри невтішні продажі консолей

xbox

BlizzCon 2024 скасовано

Activision Blizzard

People Can Fly втратила $20 000 000 на скасованій грі

project dagger

Коли Hades 2 вийде в дочасний доступ?

hades 2

Nintendo пропустить Gamescom цього року

nintendo

Сервери Nintendo 3DS та Wii U остаточно закрили

online 3ds wii u

У 2023 році ґеймери провели 60% часу в іграх, яким понад 6 років

fortnite

Warzone Mobile стартувала в 3 рази слабше, ніж Warcraft Rumble

warzone