Цього літа Mortal Shell отримає перше сюжетне DLC

Mortal Shell від ігротворчої студії Cold Symmetry вийшла досить непоганою грою у стилі Dark Souls. Хоч і з деякими недоліками на кшталт місцями заплутаного level-дизайну та короткої тривалості. Зараз розробники активно працюють над першим сюжетним доповненням для проекту під назвою The Virtuous Cycle. На жаль, подробиць про нього майже немає. Відповідей не дає і перший трейлер. Він представляє з себе коротенький сінематик з моторошними краєвидами і динамічними сценами.

Реліз очікується вже цього літа, і що найголовніше — на ПК воно вийде не лише у Epic Games Store, але й у Steam. Адже якраз скоро завершиться річна ексклюзивність проекту у крамниці від компанії Epic Games.

А поки Mortal Shell у Steam можна тільки додати до списку бажаного, ви вже можете придбати її у EGS з непоганою знижкою у 30%. Триватиме вона до 17 червня, тож не зволікайте.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Нове DLC для Mortal Shell віддадуть безкоштовно, але є нюанс

Mortal Shell

Mortal Shell отримала нові скіни, квест і саундтрек

Mortal Shell

Вартість PS5 та XSX, сюрпризи від DC, проблема 30%… — Підсумки серпня [Подкаст]

Epic Games vs Apple

Майже Dark Souls: оприлюднено перші оцінки Mortal Shell

Mortal Shell

Mortal Shell неможливо буде передзамовити на консолях

mortal shell

Manor Lords продалася мільйоном копій всього за 4 дні

manor lords

Nintendo DS популярніша за PS5 серед молоді

ds

Шінджі Мікамі, творець Resident Evil, більше не хоче розробляти горори

mikami