Новини

Художник культового коміксу Tank Girl створив танк для World of Tanks Blitz

На поля битв у World of Tanks Blitz потрапив новий тяж VII рівня – «Руйнівник», що більш ніж виправдовує своє ім’я.

«Руйнівник» — творіння художника Бретта Парсона, творця культових візуальних образів для легендарного коміксу Tank Girl та визнаного майстра зі створення дивакуватих, ні на що не схожих світів.

Співпраця з Бертом — це продовження проекту Artist Signature Label, у рамках якого команда World of Tanks Blitz заохочує художників та музикантів до створення унікального контенту для гри. Серед яскравих прикладів такої співпраці — «Проект О-47» з Куніо Оканаврою (художник, що створив робота Gundam та причетний до франшизи Brave Series) та спільний проект з дизайнером машин з фільму «Шалений Макс: Дорога гніву».

«Руйнівник», як персонаж, має чимало спільного з героїнею  Tank Girl: цей силач також грає відповідно до свого кодексу, що можна визначити як «Чави! Трощи! Знищуй!». І у нього є все, щоб відповідати цьому девізу: хороша динаміка, потужна гармата та вражаючі разові пошкодження.

Пограти на новому танку ви зможете протягом двох тижнів, аж до наступної п’ятниці. Щоб краще зрозуміти природу «Руйнівника», розробники рекомендують завчасно поринути у атмосферу коміксу Tank Girl за посиланням. Трощіть усіх, не зупиняючись!

Disqus Comments Loading...
Опубліковано
Владислав Папідоха