Наступник Switch зʼявиться у 2024 році

Уже кілька років пройшло з того часу, як прямі конкуренти Nintendo випустили наступні версії своїх консолей. І аудиторія уже тривалий час хотіла апґрейду для своїх Nintendo Switch, як не у форматі Pro-версії, то одразу у вигляді наступниці. Схоже, уже за рік вони його отримають.

Про це свідчить інформація, що головні партнерські студії уже отримали перші версії консолі для тестування. І хоча характеристики пристрою ретельно приховуються, стало відомо, що наступне покоління Nintendo Switch можна буде використовувати у портативному режимі.

Дехто вважає, що нова консоль буде випускатися з LCD-екранами, з метою знизити ціну на пристрій, адже вона має зрости внаслідок збільшення обсягу внутрішньої пам’яті. Зважаючи на те, що поточна версія консолі має лише 32 ГБ пам’яті — це важливий та потрібний крок.

Японці також не полишають ідеї сумісності з попередніми версіями — все для того, аби зберегти та розширити кількість користувачів. Що не надто подобається стороннім видавцям, адже доступ до старих ігор може негативно вплинути на розповсюдження нових релізів.

З фінансової точки зору, наступний рік має стати напрочуд вдалим моментом для випуску нового пристрою, оскільки на шостому році життя Switch починає здавати позиції.

Дивлячись на фінансові показники Nintendo, здається очевидним, що настав час для випуску нового пристрою у 2024 році. Показники продажів падають, тим самим збільшуючи витрати компанії. Єдиний спосіб зупинити зростання втрат в наступному фінансовому році —  випуск нового покоління консолі. І друга половина 2024 року здається цілком реальним періодом.

сказав VGN ігровий консультант, доктор Серкан Тото

Також Тото поділився очікуваннями, мовляв, якщо вихід консолі станеться у четвертому кварталі наступного року, то дуже ймовірно, що Nintendo одразу матимуть кілька релізів для нового пристрою.

Disqus Comments Loading...
Опубліковано
Андрій Присяжний