Оголошено точну дату виходу Fallout 76: Wastelanders у різних країнах

Розробники Fallout 76 повідомили фанатам точну дату релізу доповнення Wastelanders, основна мета якого зробити світ гри більш “живим”. Прийдешнє DLC додасть до гри нових NPC людей та мутантів, систему діалогів та репутації та багато усього іншого.

Доповнення виходитиме сьогодні, 14 квітня, впродовж всього дня. А ось точний час, коли гра стане доступною:

  • Лос-Анджелес: 4:59 AM PDT
  • Нью-Йорк: 7:59 AM EDT
  • Сан-Паулу: 8:59 AM BRT
  • Лондон: 12:59 PM BST
  • Париж: 13:59 PM CEST
  • Москва: 14:59 PM MSK
  • Сингапур: 19:59 PM SGT
  • Тайбей: 19:59 PM CST
  • Токіо: 20:59 PM JST
  • Сідней: 21:59 PM AEST

В Україні реліз Wastelanders відбудеться о 14:59 за київським часом. Нагадуємо, що одночасно з виходом доповнення, відбудеться реліз проекту у Steam.

Також нещодавно розробники оприлюднили релізний трейлер доповнення, якщо хочете побачити нововведення у дії, то обов’язково перегляньте його.

 

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Доповнення The Elder Scrolls Online: Gold Road буде присвячене босмерам і додасть місто з Oblivion

Elder Scrolls Online: Gold Road

Відкриваємо серіал по Fallout разом з першими кадрами та датою виходу

p.ua.fallout main

Skyrim назавжди змінив RPG ігри в 2011 році? (Аномальний Притулок)

Знімок екрана 2023 10 29 131428

Як зрозуміти ігри Bethesda? Чому від Starfield чекали не того? (RendarosUA)

Бетезда

Справжній огляд Starfield на Xbox Series S українською (Таємна кімната)

СПРАВЖНІЙ starfield на xbox series s Ігри game pass

Оптимізація, DLSS, HDR, FOV — Bethesda виправить усі недоліки Starfield у наступних патчах

Starfield

Найкращі ПК налаштування для Starfield

starfield settings

Відомі ігрові компанії креативно привітали Bethesda з релізом Starfield

старфілд хало

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: