Ubisoft цього тижня покаже новий Ghost Recon

До E3 залишилось чекати ще цілий місяць, але Ubisoft готові випустити кра… великі проекти 2019-го трохи раніше. Видавець відкриє завісу над новою частиною серії Tom Clancy’s Ghost Recon вже цього тижня на спеціальній трансляції. Вона відбудеться у четвер 9 травня о 21:30 за київським часом (7.30pm UK time, 2.30pm Eastern, 11.30am Pacific)

Останньою грою франшизи був цілком успішний Wildlands 2017-го року, який порадував фанатів відкритим світом Латинської Америки.

Важливо! Майте на увазі, що використати свої очки Club Unit для знижки на передзамовлення чи нові проекти не можна буде не лише під час анонсу, але й перші кілька тижнів.  

Читайте також

У Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint пройдуть безкоштовні вихідні

Ghost Recon Breakpoint

Вийшов трейлер кросовера Splinter Cell та Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon Breakpoint

Сем Фішер повертається… у Ghost Recon Breakpoint

Splinter Cell

Скоро вийде рятівне оновлення Ghost Recon: Breakpoint

Деталі Ghost Recon Breakpoint від продюсера гри — Matthew Manolovits

Ghost Recon Breakpoint / Matthew Manolovits

Metal Creed Zelda: Wolf Eater — все, що поки відомо про Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft анонсувала Ghost Recon Breakpoint — продовження GR: Wildlands

Ubisoft анонсувала Ghost Recon Breakpoint — продовження GR: Wildlands

Прототипом Сема Фішера є український найманець

Популярне