«Єретик!»: тепер з Ілона Маска сміються фанати Warhammer 40000

Нещодавно Ілон Маск усього за 2 секунди розгнівав глядачів фіналу Valorant Champions, а тепер його активно висміює спільнота Warhammer 40000.

Причиною цього стало ім’я наймолодшого сина Ілона Маска, про існування якого світ дізнався нещодавно з матеріалів Волтера Айзексона, автора нової біографічної книги про мільярдера. Двох попередніх дітей від співачки Ґраймс звуть X Æ A-12 (або просто Х) і Екза Дарк Сайдрель (або ж Y). Третій же син отримав ім’я Техно Механікус, а скорочено його кличуть Тау.

Увагу спільноти найбільше привернуло слово «Механікус», бо хтось бодай у пів вуха чув про Warhammer 40000, ті відразу пов’язали два поняття. Адептус Механікус — це технократична організація, яка фактично володіє всіма технологіями Імперіуму. Про її техножерців є навіть однойменна тактична гра, яку шалено рекомендую уім шанувальникам жанру, незалежно від вашого ознайомлення з WH40K.

Тау — це не лише дев’ятнадцята літера грецького алфавіту, а також одна з рас Warhammer 40000.

І тут спільнота Warhammer 40000 вже не стримувала гноблення, відверто насміхаючись з Ілона Маска, адже той знову за своєю претензійністю лише показав власну некомпетентність (зовсім як у випадку зірваної спецоперації ЗСУ). Мовляв, за таку єресь оголосити б йому екстермінатус… але ми ж на Святій Террі, тому не вийде.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Ілон Маск подав до суду на OpenAI, бо компанія «хоче заробляти гроші»

Ілон Маск

Генрі Кавілл очолить створення кіновсесвіту Warhammer 40K від Amazon

Warhammer 40K

Твіт Rockstar про трейлер GTA VI став найпопулярнішим в історії соцмережі

gta 5

З’явився новий кандидат на звання найгіршої гри року — Skull Island: Rise of Kong

Skull Island: Rise of Kong

Ілон Маск хоче зробити Twitter (X) платним для всіх користувачів

ілон маск

«Поверни Twitter»: Ілона Маска загнобили на Valorant Champions

sad elon

Ілон Маск помирився з Blizzard

elon musk

Warhammer Skulls 2023: покваптеся безкоштовно отримати гру й цікавинки на GOG!

Популярне