The Lords of the Fallen матиме українську локалізацію в день релізу

The Lords of the Fallen, довгоочікуване продовження (а тепер ще й перезапуск) “польської Dark Souls”, стала однією із найяскравіших прем’єр Gamescom Opening Night Live. Щоправда, ігроладних кадрів нам не показали і вікна релізу теж не назвали, обмежившись лише загальним “десь у 2023”.

А от на сторінці гри в Steam подробиць з’явилося більше. Стало зрозуміло, що світ гри буде в 5 разів більший за оригінальну Lords of the Fallen, та ще й розділений на два виміри; що гра матиме кооператив і систему вторгнень, як у Dark Souls; що арсенал нашого Темного Хрестоносця матиме 9 різних класів, понад сотню одиниць зброї та десятки заклять різної потужності.

А ще ми довідалися, що гра матиме українську локалізацію в день релізу (див. мовну секцію з правого боку). Значною мірою, це прояв підтримки й довіри з боку польської компанії City Interactive, яка видає The Lords of the Fallen.

Тут доречно буде нагадати, що основною запорукою збільшення кількості українізованих ігор є своєчасна їх купівля (бажано в межах першого місяця). Тому якщо ви не хочете, щоби The Lords of the Fallen стала останньою грою CI Games з українською локалізацію, то підтримайте її бодай навіть додаванням у перелік бажаного (що дуже допоможе її просуванню в Steam ближче до релізу). Ну а якщо ви ще й пограти в неї запланували, то придбайте її хоча би до перших великих знижок.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Sony повертає гроші за Stellar Blade гравцям, що скаржаться на недостовірну рекламу

stellar blade

Manor Lords продалася мільйоном копій всього за 4 дні

manor lords

Valheim отримала останнє велике оновлення перед повноцінним релізом

vailehim ashlands

Коли Hades 2 вийде в дочасний доступ?

hades 2

Найбажаніша гра в Steam, стратегія Manor Lords, побила новий рекорд

manor lords

Hasbro шукає партнерів, щоби зробити наступну Baldur’s Gate без Larian

baldur’s gate 3

Шутер XDefiant від Ubisoft матиме офіційну українську локалізацію

xdefiant

Творці Dead Cells мітять у створення ідеального роуґлайка з новим проєктом Windblown

windlown