Джоан Роулінґ уже готова до бойкоту “Гаррі Поттера” від НВО

Письменниця Джоан Роулінґ, яка нещодавно підтвердила свою участь у новій екранізації “Гаррі Поттера” від НВО, не сумнівається, що деякі соціальні активісти закликатимуть бойкотувати серіал. Власне, цей процес уже потроху набирає обертів.

Жахливі новини, з якими я просто зобов’язана з вами поділитися. Активісти намагаються організувати черговий бойкот моєї роботи, цього разу — серіалу про Гаррі Поттера. Попереджений — значить озброєний, тому я завбачливо приготувала собі величезний запас шампанського.

зіронізувала Роулінґ у твіттері

На початку року так само були спроби бойкотувати Hogwarts Legacy і цькувати поодиноких стрімерів цієї гри, дарма що сама письменниця до створення гри ніяк не була причетна. Як бачимо, “бойкот” був радше символічним, бо Hogwarts Legacy наразі є найпродаванішою грою 2023 року. Наприкінці лютого було оголошено, що гра продалася накладом у понад 12 млн примірників (і це в 2,5 рази перевищило прогнози WB Games), тож загальний тираж зараз є навіть вищим… але ще не досягнув 15 млн, інакше видавець вже би похвалився таким знаковим результатом.

Те ж саме чекатиме й серіал від НВО. Як би хто не звинувачував Джоан Роулінґ у трансфобії й антифемінізмі, екранізація апріорі буде успішною, а перша серія запросто встановить новий переглядів. А от чи протримається глядацький інтерес до кінця чи бодай середини першого сезону — це вже цілковито залежатиме від старань творчої команди серіалу, а не якихось їхніх вроджених особливостей.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Якими були ігри про Гаррі Поттера та чи потрібні вони взагалі? (Таємна кімната)

Ігри про Гаррі Поттера ДАР чи ПРОКЛЯТТЯ Таємна кімната

Спінофф серіалу «ВандаВіжн» отримав дату виходу

aaa

Хрещениця Індіани Джонса продюсуватиме серіал Tomb Raider від Amazon

tomb raider

Серіал «Володар перснів: Персні влади» отримає другий сезон влітку

p.ua.lotr s2

Ніколас Кейдж зіграє Людину-павука в новому серіалі від Amazon

p.ua.Кейдж

«4 мільйони годин переглядів за вихідні»: серіал про Наклза — найуспішніший реліз Paramount+

Наклз

Марґо Роббі стане продюсеркою екранізації The Sims

barbie

Чому Hogwarts Legacy — погана гра про Гоґвортс?

Якою МАЛА би бути Hogwarts Legacy