web analytics

Раяну Рейнольдсу заборонено імпровізувати в «Дедпулі 3» через страйк Гільдії Сценаристів

Імпровізовані жарти Раяна Рейнольдса — фірмовий елемент усіх його фільмів, не лише «Дедпула». Однак у третьому фільмі про невмирущого й невгамовного найманця нічого такого не буде, бо Marvel Studios заборонила актору імпровізувати на зйомках.

Причиною цього є контракт Marvel зі сценаристами «Дедпула 3», одним із пунктів якого є неухильне дотримання усього, що прописано в затвердженій версії сценарію (компанія отримала його ще до початку страйку Гільдії Сценаристів Америки). Зокрема, акторам жодним чином не можна змінювати «затверджені» репліки. І хоча сам Раян Рейнольдс теж вказаний серед авторів сценарію «Дедпула 3», слід розуміти, що така акредитація дісталася йому за допомогу з вигадуванням окремих елементів сюжету, але не більше — репліки персонажів прописували Ретт Різ, Пол Верник і Зеб Веллз.

Звісно, Marvel цілком могла би переукласти договір зі сценаристами, проте по-перше, це теоретично могло би затягнутися аж до завершення страйку, а по-друге, післястрайкове переукладання договору передбачало би збільшення гонорарів усім ключовим авторам сценарію (згаданій трійці, не Рейнольдсу). Тому студія вирішила почати зйомки за старим контрактом, бо сценарій уже є, і цей страйк жодної іншої шкоди завати не може.

Однак подейкують, що через напружені перемовини з Асоціацією продюсерів у прийдешні місяці можуть початися страйки Гільдії Режисерів та Гільдії Акторів. Так що Marvel скористалася ледь не унікальною змогою відзняти всі кадри з живими акторами, а далі вже можна буде видихнути з полегшенням… бо художники спецефектів своєї гільдії не мають, тож можна буде їх знову запрягати за мінімальну ставку.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Героїчний шутер Marvel Rivals, конкурент Overwatch, очікується в грудні

marvel rivals

Нова «Білосніжка», «Шибайголова», «Історія іграшок 5» та решта. Розбираємо все, що показали на виставці D23

gul8rtfa8aag z4

Яку гру веде Аґата Гаркнесс цього разу? Розбираємося, що показали у новому трейлері Agatha All ALong

p.ua.agatha

Доктор Дум, Фантастична четвірка та Thunderbolts. Що показала Marvel на Comic-Con (можливі спойлери)

p.ua.dr. doom

«Дедпул і Росомаха» показав найкращий старт серед фільмів з рейтингом R

p.ua.Дедпул і Росомаха

Роберт Дауні-молодший зіграє Доктора Дума в наступних «Месниках»

robert doom avengers

Мультивсесвіт фансервісу й саморефлексії — Враження від фільму «Дедпул і Росомаха»

deadpool wolverine poster header

В Capcom мріють про нові кросовери з SNK і Marvel, а також не забувають про франшизу Mega Man

capcom marvel mega man