NAVI вперше в історії не потрапили в топ-30 світового рейтингу CS:GO

Сьогодні портал HLTV оновив свій рейтинг найкращих команд у CS:GO. І спільнота помітила дещо неймовірне — NAVI, команда, яка найдовше серед усіх організацій перебувала в топ-10, не просто вилетіла з десятки (таке вже бувало в 2017-19 роках), а вперше не потрапила навіть у топ-30! Тим часом інша українська команда, Monte Esports, піднялася на 3 позиції та посідає тепер 11-те місце в світі.

Гаразд, NAVI нещодавно змінили склад і ще не зіграли ним жодного офіційного матчу, тому виліт із першої десятки ще можна зрозуміти. Але це ж не вперше, коли команда міняє понад половину гравців між оновленнями рейтингу й зазвичай їй виставляють умовний показник на базі старого рейтингу команду й потенційної сили новоприбулих. У NAVI тепер грають iM і jL — фіналіст і півфіналіст паризького мейджора відповідно. Решта троє (s1mple, b1t i Aleksib) хоч і не вийшли в плей-оф мейджора, все одно там не пасли задніх. Тому не бачити їх у топ-30, коли там є The Mongolz, Grayhound i 9z — це дуже й дуже дивно.

Що ж, сподіваємося, це просто спроба редакції HLTV додатково вмотивувати NAVI показати хорошу в своїх перших матчах. Нагадуємо, побачити новий склад у дії можна буде 8 липня о 19:00 у шоу-матчі проти Team Vitality, а перший повноцінний турнірний виступ відбудеться 14 липня о16:00 у межах BLAST Premier: Fall Groups 2023.

Нагадуємо, обидва ці матчі матимуть офіційну трансляцію українською на каналі студії Maincast.

 

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Дві українські команди з CS2 пройшли у фінальну частину ESL Pro League XIX

monte

Студія Maincast встановила рекорд кількості одночасних глядачів на українськомовній трансляції

p.ua.mc

NAVI стали чемпіонами першого Мейджору в CS2

p.ua.navi champs

Українська команда NAVI зіграє у фіналі першого Мейджора в CS2

p.ua.navi 1

10 найкращих серіалів для підлітків на Netflix

сексуальне виховання

Потішилися і досить. Що тепер буде з командою Monte?

monte 3

Віктор sdy Оруджев покинув команду Monte

p.ua.Віктор Оруджев

S1mple повертається в Counter-Strike 2 — але не в NAVI

s1mple