web analytics

Екранізація вебкоміксу «Химерна планета» вийде на Apple TV+ у серпні

Як повідомляє The Verge, вже за місяць ми, дивні людські істоти, зможемо побачити, як не менш дивні (але точно більш наївні та милі) інопланетяни звикають до нашого «абсурдного існування» в адаптації надпопулярного вебкоміксу Нейтана В. Пайла Strange Planet. 

Спродюсований Apple Studios, цей дорослий анімаційний серіал описують як «веселий та проникливий погляд на далекий світ, дуже схожий на наш власний,…[де] симпатичні блакитні істоти досліджують абсурдність повсякденних людських традицій». 

Якими нас бачать зелені сині чоловічки та чому саме в такий незвичайний спосіб? Відповіді на ці запитання так чи інакше можна знайти на сторінках «Химерної планети» — цілої збірки жартівливих історій про наших неземних «двійників» від видавництва Mal’opus у перекладі українською мовою!

А зараз зізнавайтеся, схоже на вас?

Акторами озвучення кумедних інопланетян в прийдешньому серіалі стали Тунде Адебімпе, Демі Адеджуїгбе, Лорі Тан Чінн, Денні Пуді та Ханна Айнбіндер. Співавторами й виконавчими продюсерами проєкту виступили Ден Гармон («Рік і Морті») та сам автор коміксу. 

Серіал складатиметься з 10 епізодів, що будуть транслюватися на стрімінгу щосереди до своєї фінальної серії 27 вересня. Приємний сюрприз: будуть доступні й українські субтитри, які, як ми сподіваємось, будуть бодай вполовину такі ж якісні, як і локалізація оригінального коміксу.

Перший епізод Strange Planet виходить на Apple TV+ вже 9 серпня.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Apple вклала більше 20 000 000 000$ в кінобізнес, які зовсім не відбилися

appletv

«Цей серіал зламав мене»: Том Голланд іде з кіно на рік (або й більше)

tom holland

М. Найт Ш’ямалан підписав ексклюзивний контракт з Warner Bros.

Оголошена дата виходу Apple TV на консолях наступного покоління

Apple TV

Football Manager 2024 та Sniper Ghost Warrior Contracts можна безкоштовно забрати в Epic Games Store

p.ua.egs 0509

Baldur’s Gate 3 отримала офіційну підтримку модифікацій на ПК

bg3

Acer анонсувала Nitro Blaze 7, власний аналог Steam Deck

nitro blaze 7

Платформер Astro Bot став найвище оціненою грою 2024 року

astro bot