Найкращі знижки на Фестивалі «Пірати проти ніндзя» у Steam

У Steam розпочався Фестиваль пірати проти ніндзя, де онлайн-крамниця пропонує користувачам знижки до 90% на популярні тематичні проєкти з невловимими морськими розбійниками або майстрами бойових мистецтв і найманими вбивцями, які завжди ховаються у тіні, щоб завдати блискавичний смертельний удар своїм ворогам. Також під час фестивалю всі охочі можуть безкоштовно забрати до своєї колекції анімовані наліпку «Двобій на мечах» і два аватари: «Команда піратів» та «Команда ніндзя».

Фестиваль «Пірати проти ніндзя» триватиме до 29 січня 20:00 за київським часом. Ми відібрали деякі з популярних і цікавих проєктів, які зараз можна придбати за привабливою ціною.

Ghostrunner 2 — зразкове продовження успішного хардкорного слешера від ігротворчої студії One More Level з елементами паркуру у кіберпанковому світі, де головний герой, озброєний катаною, знову втупить у битву зі жорстоким культом ШІ, щоб уберегти людство і подарувати йому надію на майбутнє. Розробники, після приголомшливого успіху першої частини, розширили ігровий світ, додали можливість досліджувати локації на мотоциклі та зробили бої з босами більш інтерактивними. Також обидві частини мають офіційну українську локалізацію. Придбати Ghostrunner 2 можна з 50% знижкою за 899 грн замість 1799 грн. А якщо ви ще не випробували першу частину, то зараз забрати її можна зі знижкою у 70% всього за 190 грн замість 635 грн.

Sea of Thieves 2023 Edition — це спеціальне видання випущене з нагоди 5-річчя гри, у якій гравці наодинці або разом зі своїми друзями перевтілюються у піратів та подорожують великим незвіданим світом у пошуках пригод і скарбів, щоб одного дня стати справжньою легендою морів. Це видання, крім базової гри, має у своєму складі 10 000 золотих монет та набір косметики Hunter. Зараз придбати проєкт можна зі знижкою у 50% за 314 грн замість 629 грн.

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4 — це 3D файтинг, у якому зійдуться герої надзвичайно популярного аніме і манґи про Наруто Узумакі та його друзів. Гравці можуть відправитися у сюжетну подорож і власноруч перемогти Мадару або ж відчути весь драйв у фінальній битві Наруто проти Саске. У грі присутній локальний і мережевий кооператив. Проєкт можна придбати зі знишкою у 60% за 239 грн замість 599 грн. Також у продажі міститься комплект NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Legacy, у який входить 4 гри франшизи та 4 DLC до NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 4, які додають нових персонажів і ніндзюцу, у тому числі і з аніме «Боруто». Комплект зараз має знижку у 82% і продається за 332 грн, замість 1817 грн.

Рольову гру по іншій популярній манзі та аніме, а тепер уже і кіноадаптації від Netflix (наш огляд) — ONE PIECE ODYSSEY можна придбати з 60% знижкою, за 559 грн, замість 1399 грн. Також ще одна високооціненна гра із цього всесвіту ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4 отримала щедру знижку у 75% і має ціну 299 грн, замість 1199 грн. У ній гравці пройдуться по знаковим подіям з аніме та протистоятимуть полчищам ворогів, які безпощадно оточуюватимуть і намагатимуться знищити героя.

Звісно ж ми не могли обійти стороною тактичні ігри студії Mimimi Games, яка на превеликий жаль більше не порадує нас новими проєктами, через нещодавне закриття. У проєктах від цих розробників треба послідовно, обмірковуючи всі кроки наперед і передбачаючи поведінку супротивників, виконувати різноманітні завдання на локації й усувати ворогів. Ігри цієї студії відрізняються гарним сюжетом та пропрацьованим ґеймплеєм, який не залишить байдужим кожного поціновувача покрокових стратегій у реальному часі.

Гру Shadow Tactics: Blades of the Shogun про складний шлях самурая та його вірних напарників продають зі знижкою у 90 % за 60 грн, замість 599 грн. А проєкт про пригоди піратів на Загублених Карибах Shadow Gambit: The Cursed Crew за 592 грн, замість 740 грн.

Насправді, це лише мала частина того, що представлено на фестивалі, тому якщо ви полюбляєте ігри з піратами та нідзями, можете завітати на фестиваль і підібрати щось саме для себе.

BMAC Zelda

Сподобалася публікація? Підтримай PlayUA

На платформі Buy Me a Coffee ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Buy Me a Coffee отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Sea of Thieves підкорила європейські чарти за результатами минулого місяця

Sea of Thieves

Ghost of Tsushima на ПК теж зняли з продажу в 177 країнах, де не працює PSN

Ghost of Tsushima

«Ця гра вже ввійшла в історію»: усі в захваті від метроїдванії Animal Well

animal well

Чутки: Xbox у скрутному становищі, надія лише на Call of Duty і мультиплатформу

call of duty

The Witcher 3 отримає офіційний редактор модифікацій наприкінці травня

The Witcher 3: Wild Hunt

«220 000 позитивних відгуків». Гравці повертають довіру Helldivers 2

helldivers 2

Bungie пропонує вільний доступ до трьох аддонів Destiny 2 напередодні виходу The Final Shape

destiny 2

Hades 2 вийшла в дочасному доступі!

hades 2