web analytics

Ubisoft скасувала безкоштовний шутер The Division Heartland

Під час останнього фінансового звіту Ubisoft повідомила, що зупинила розробку безкоштовного багатоосібного шутера The Division Heartland і сконцентрується на розвитку XDefiant та Rainbow Six Siege, оскільки бачить у них більше перспектив.

The Division Heartland була анонсована у 2021 році і розроблялася студією Red Storm Entertainment, якою володіє Ubisoft. Гра пройшла через численну кількість стадій тестування, а в листопаді минулого року навіть отримала віковий рейтинг в Тайвані, що змусило шанувальників серії The Division повірити в її неминучий реліз найближчим часом, проте тривога була хибною.

Керівник Ubisoft Ів Ґіймо розказав, що скасування пов’язане із поверненням компанії до “прибуткового шляху зростання”, тому вони сконцентруються на пригодницьких іграх у відкритому світі по типу Assassin’s Creed Shadows і Star Wars Outlaws та мобільних ігросервісах, як-от Rainbow Six Mobile і The Division Resurgence.

Також компанія повідомила, що її чистий прибуток склав 401 млн євро, що на 500 млн євро менше, ніж рік тому. Найприбутковішими іграми стали Rainbow Six Siege і вже випущені частини серії Assassin’s Creed. При цьому продажі метроїдванії Prince of Persia: The Lost Crown (наш огляд) досі не розголошуються.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Огляд Star Wars Outlaws (доповнюється)

Star Wars: Outlaws

«Uncharted від Ubisoft»: перші оцінки Star Wars Outlaws

Star Wars Outlaws

Дорелізний стрім Star Wars: Outlaws

Star Wars: Outlaws

Valve офіційно анонсувала нову гру — МОВА-шутер Deadlock

p.ua.deadlock

Відкрито реєстрацію на 2х2 турнір з Rainbow Six Siege під патронатом Федерації кіберспорту України

tom clancy's rainbow six sieg

Нова повноцінна частина Heroes of Might & Magic вийде в 2025, але розробляють її росіяни

heroes of might & magic olden era

Спробуйте вижити в українському горор-шутері BEYONDER

beyonder

Activision заблокувала мультиплеєрну модифікацію для ремастеру Call of Duty: Modern Warfare за день до її виходу

cod mw