web analytics

Анонсовано українську гру Codename: Ocean Keeper — роуґлайк на дні океану

Київська студія RetroStyle Games анонсувала свою нову гру, що отримала назву Codename: Ocean Keeper. Нас очікує занурення, видобування та виживання.

Codename: Ocean Keeper — роуґлайк-виживастик, де ви берете на себе роль космічного пірата, що досліджує глибини планети, щоби знайти стародавній артефакт. Боріться з величезними хвилями ворогів, видобувайте корисні ресурси для своїх оновлень і розкопуйте таємниці, приховані в глибинах планети.

Розробники розповіли, що надихалися такими легендарними іграми, як Risk of Rain 2, StarCraft II, Dome Keeper і Entropy. Тому не варто дивуватися, якщо вам здалося, що «десь я вже це бачив». У такий спосіб RetroStyle хочуть віддати шану улюбленим іграм.

Удосконалюйте зброю і створюйте власні захисні й атакувальні комбінації, які відповідатимуть вашому стилю гри,  дозволять вам протриматися якомога довше й розгадати таємниці океану.

— пишуть розробники в анонсі гри

Якщо вам до вподоби дослідження різних територій (всіляких печер і тунелів), вдосконалення ваших інструментів, зокрема зброї, а також використання цього всього за призначенням, тоді Codename: Ocean Keeper — це саме те, що вам потрібно!

Дати виходу гри ще немає, однак ви вже можете долучитися до Discord-сервера, де можна буде поспілкуватися іншими гравцями та розробниками. Також ви можете додати гру до бажаного. А 10 червня, під часнового Фестивалю новинок у Steam, можна буде спробувати демку гри.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2 показали чергового персонажа гри

p.ua.Ріхтер 3

Рольова гра Ringlorn Saga Gaiden отримала українську локалізацію

p.ua.ringlorn saga gaiden

Збірник ремастерів Legacy of Kain Soul Reaver матиме українську локалізацію

legacy of kain soul reaver 1 2

Творці Dead by Daylight придбали студію розробників Darkest Dungeon

darkest dungeon behaviour

Творці Ghostrunner готують одразу три нові гри до 2029 року

gxxwd5hwmaatyffd

GSC Game World анонсували документальний фільм про створення S.T.A.L.K.E.R. 2

p.ua.war game

Go Mecha Ball, найдрайвовіший роуґлайк 2024 року, вийде на консолях

go mecha ball

Розробники S.T.A.L.K.E.R. 2 показали ще одного персонажа гри

p.ua.Герман Сталкер 1