web analytics

Українська Level Zero: Extraction стала однією з найпопулярніших на Фестивалі новинок Steam

Український мережевий шутер з елементами горору Level Zero: Extraction від DOGHOWL Games приголомшливо тріумфував на Steam Next Fest.

Джефф Кілі опублікував десятку найпопулярніших демоверсій на Фестивалі новинок у Steam, серед яких на 2-му місці опинилася Level Zero: Extraction, поступившись лише Once Human.

У Level Zero: Extraction гравці можуть перевтілитися в елітного найманця, який прагне віднайти цінні речі в найнебезпечніших куточках планети й живим дійти до зони евакуації, щоби спокійно змитися з трофеями… або ж у позаземну почвару, яка понад усе хоче знищити незваних гостей, що так нахабно вдерлися до її лігва. Гра матиме українську локалізацію на релізі, включно з озвученням.

Пограти в демоверсію гри ви можете впродовж усього фестивалю, який триватиме до 17 червня 20:00 за київським часом. Також усі гравці, які в цей період зайдуть до гри, матимуть змогу пройти івенти в торговців Тараса Зброїва та Магнуса Х’єрне, щоб отримати ексклюзивні скіни «Повстанця» та «Молекулярного біолога» відповідно. Скіни можна буде використовувати тільки з персонажем високого рівня, доступ до якого відкриється після релізу, що відбудеться вже до кінця цього року.

А ви вже пограли в український extraction-шутер?

Якщо ж випробувати Level Zero: Extraction немає можливості, а дізнатися про гру бажання маєте, то можете переглянути наш стрім гри, який я залишу тут.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Рольова гра Ringlorn Saga Gaiden отримала українську локалізацію

p.ua.ringlorn saga gaiden

Анонсовано 3D-платфомер в стилістиці орігамі Hirogami

hirogami

Ціну The Texas Chain Saw Massacre знизили вдвічі на всіх платформах

The Texas Chain Saw Massacre

Продажі Star Wars Outlaws поки не виправдали очікувань Ubisoft. Ігри компанії повернуться у Steam

Star Wars Outlaws

Assassin’s Creed Shadows перенесли на лютий 2025 року

ac shadows

Збірник ремастерів Legacy of Kain Soul Reaver матиме українську локалізацію

legacy of kain soul reaver 1 2

Рольова гра Greedfall 2 провально стартувала в дочасному доступі Steam

greedfall 2

350 000 копій за 4 дні: містобудівна стратегія Frostpunk 2 вже відбила всі витрати

p.ua.frostpunk 2

Популярне