web analytics

Британця з іграшковим мечем по франшизі Zelda ув’язнили на 4 місяці

У Британії 48-річного Ентоні Брея позбавили волі, оскільки в центрі міста він дістав 6 дюймову копію Мастер Меча, відому зброю головного героя Лінка із серії The Legend of Zelda.

Через камери відеоспостереження офіцери поліції помітили британця із мечем у руці, пізніше його заарештували за володіння загостреною холодною зброєю в громадському місці. Полісмени пояснили, що загострений предмет міг налякати оточуючих, які подумали б, що на них планують влаштувати напад. До того ж події відбувались у самому центрі міста Нанітон, де в той час перебувало чимало людей.

Пан Брей погодився, що його меч могли сприйняти за загрозу, але сам він наполягає, що навіть не думав використовувати його як зброю, а іграшка відноситься до фіджетів, речей якими просто займають руки.

Окрім ув’язнення на 4 місяці чоловік також має сплатити штраф у розмірі 154£. На майбутнє йому порадили не займати руки загостреними фіджемати та уникнути подібних випадків.

В мережі вже почали кепкувати, що під формулювання загостреної холодної зброї підходить навіть металева лінійка чи олівець, тому звинувачення надто безглузде і Брея мають негайно звільнити. До того ж мова йде про іграшку, а не щось справді небезпечне, як то метровий Мастер Меч вироблений самою Nintendo на річницю The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Nintendo спричинила закриття Ryujinx, останнього емулятора Switch

mario

Екшн-RPG від студії, яка створила Castlevania: Lords of Shadow, вийде в 2025 році

castlevania the lords of shadow 2

«Чудове поєднання класики й сучасності»: перші оцінки The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

zelda

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom могла стати симулятором створення підземель

zelda echoes

Nintendo з Pokémon Company подали судовий позов на творців Palworld

pokemon video groserias comikeria

В мережу потрапили перші фото Nintendo Switch 2

switch 2

Активну підтримку Splatoon 3 припиняють через 2 роки після релізу

splatoon 3

Анонс Nintendo Switch 2 відбудеться в жовтні

switch 2

Популярне