web analytics

Анонсовано український залізничний симулятор Super Loco World

Український інді розробник Андрій Бичковський, автор покрокової стратегії про будівництво колоній на Марсі та тераформування Farlanders, анонсував свою нову гру Super Loco World про будівництво і автоматизацію залізниці.

Гравцю доведеться будувати залізницю і керувати доставкою вантажів у динамічному світі. З розумом розміщуйте залізничні знаки, щоб уникнути заторів. Досягайте максимальної ефективності і спостерігайте як маленькі села виростають у міста. Усе керування просте та інтуїтивне, зав’язане на використання курсора миші.

Побудуйте депо, щоб створювати нові варіації потягів, та поворотну петлю, яка розвертатиме їх після доставки товару. Також потрібно керувати швидкостями потягів і залізничними вузлами, але якщо спершу швидше все буде зробити власноруч, то чим далі ви просуватиметесь, тим більше робитимете акцент саме на автоматизацію багатьох процесів. Не бійтеся експерементувати та вигадувати власні рішення проблем, гра заохочує до творчості і не карає за перебудову залізниці чи будь якої інфраструктури.

Першочергово потяги потрібні для доставки продовольства і будівельних матеріалів у села, які з плином часом зростатимуть до розміру справжніх міст. Разом з тим виростуть і логістичні запити, що спонукатиме вас розширювати промислові зони та мережу залізниць.

Потяги споживають паливо, тому необхідно будувати заправні станції та займатися пошуком найефективніших шляхів, щоб зекономити якомога більше грошей. Однак за бажанням в налаштуваннях буде доступна опція з відключенням вартості палива.

Ігровий світ і розподіл ресурсів генеруються випадковим чином, даючи новий досвід у кожному проходженні. Система попиту та пропозицій регулює ціни на острові по мірі вашого розвитку, забезпечуючи збалансований ігровий процес.

На релізі Super Loco World матиме офіційну українську локалізацію, а випустити гру планують на ПК в крамниці Steam. Ви вже можете додати її до списку бажаного та завітати на Discord сервер розробника, де з’являтимуться ексклюзивні матеріали з розробки, оголошення про закрите тестування та пряме спілкування з автором для впровадження ваших ідей, побажахнь, запитань або відгуків.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Творці Ghostrunner готують одразу три нові гри до 2029 року

gxxwd5hwmaatyffd

50 повноцінних ігор по ціні 1. Вийшов збірник UFO 50 від автора Spelunky

ufo 50

Вартість S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl підвищать майже вдвічі в українському регіоні Steam

stalker 2

Стрім Songs of Silence

songs of silence key art (no logo)

Студія, яка створила Sonic Mania, скоротила третину штату

sonic

Розробники Song of Silence вдвічі знизили ціну гри в Steam українським ґеймерам

songs of silence

Unity остаточно відмовилась від спірної комісії

unity

4X фентезійна стратегія Songs of Silence отримала українську локалізацію

songs of silence key art (no logo)