web analytics

Empire of Sin не вдалася, але розробники не здаються

Нещодавно світ побачило нове творіння студії Джона Ромеро у незвичному для ігротворця жанрі. Мова йде про стратегію Empire of Sin. Її погано прийняли як оглядачі, так і звичайні гравці. Критики переважно поставили грі середні оцінки, а от гравці — негативні. У Steam відгуки “змішані”.

Звісно, у ігротворчій студії Romero Games засмутилися, але закидати проект вони не планують. Про це повідомила Бренда Ромеро — дружина Джона Ромеро, і за сумісництвом керівник розробки Empire of Sin. У своєму твіттері вона оприлюднила офіційне оголошення, що гру ще тривалий час підтримуватимуть, і випускатимуть для неї оновлення з покращеннями. При розробці цих планових поліпшень розробники опиратимуться на відгуки гравців.

Також Бренда повідомила, що у майбутньому для випускатимуть DLC, які розширять гру і дозволять завітати у нові місця і зустріти нових персонажів. На жаль, подробицями прийдешніх доповнень ділитися з нами не поспішають.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Стрім Empire of Sin

Джон Ромеро розповів про персонажа своєї прабабусі у Empire of Sin

Empire of Sin

Прабабця Джона Ромеро стане одним із підпільних босів в Empire of Sin

Усі анонси Microsoft на Inside Xbox одним рядком

Inside Xbox Gamescom 2019

BioWare за крок від закриття — PlayNews #365

Anthem

Atom Eve та Kardboard Kings можна забрати безкоштовно в Epic Games Store

p.ua.egs 1710

Помер Ліам Пейн, колишній учасник гурту One Direction

p.ua.Ліам Пейн

Don’t Nod скоротила 20% штату і списала 31,6 млн євро на невиправданих очікування іграх

dont nod