web analytics

Стратегія Songs of Conquest отримала новий режим (і хорошу знижку)

Songs of Conquest продовжує тішити шанувальників Heroes of Might & Magic 3 — поки триває робота над першим сюжетним доповненням, розробники сьогодні випустили оновлення з безкоштовним режимом «Змішані угруповання».

Як можна здогадатися з назви, цей режим дозволить вам вільно поєднувати персонажів, вояків і будівлі з різних фракцій. Замість того, щоби знищувати поселення інших угруповань чи навертати їх, перетворюючи на фракційну територію, ви можете залишити їх у початковому вигляді, що дозволить вам наймати юнітів іншого угруповання. Наприклад, ви почали грати за лицарів Арлеону, але потім у вашому війську з’явилися жаболюди, пустельні велети чи загони живих кістяків. Тепер  ви можете командувати всіма водночас!

Також у гру додали дві нови мапи, спеціально спроєктовані під новий режим, щоб гравці якнайшвидше отримали доступ до всіх угруповань і могли собі ні в чому не відмовляти.

Songs of Conquest і так має спеціальний цінник для України, але з нагоди виходу оновлення (і заодно під початок фестивалю покрокових ігор у Steam) розробники  встановили знижку в 50% — і до 14 жовтня Songs of Conquest можна буде придбати всього за 112₴. Зважаючи на кількість вмісту гри — і круту українську локалізацію! — це справжній грабіж.

Тому якщо дуже чогось у дусі третіх «Героїв» чи просто якісної фентезійної пригоди, сміливо беріть Songs of Conquest, тим паче зараз.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Японські оглядачі високо оцінили ремейк Silent Hill 2

silent hill 2 remake keyart

Конференція Games Gathering повернеться до Києва у грудні

p.ua.games gathering 2024 kyiv!

Рольова гра Ringlorn Saga Gaiden отримала українську локалізацію

p.ua.ringlorn saga gaiden

Age of Mythology: Retold отримає доповнення з китайською міфологією

age of mythology retold immortal pillars

StarCraft: Remastered і StarCraft II: Campaign Collection додадуть до Game Pass у листопаді

p.ua.starcraft

Збірник ремастерів Legacy of Kain Soul Reaver матиме українську локалізацію

legacy of kain soul reaver 1 2

350 000 копій за 4 дні: містобудівна стратегія Frostpunk 2 вже відбила всі витрати

p.ua.frostpunk 2

Стрім Songs of Silence

songs of silence key art (no logo)

Популярне