web analytics

Демоверсія SAND, українського шутера про галичан у космосі, вже доступна в Steam

Український PvPvE шутер SAND про пригоди галичан на пустельній колонії Космічної Австро-Угорської імперії тільки-но закінчив технічний тест, як розробники зі львівської студії Hologryph потішили приємною новиною — демоверсія гри вже доступна в Steam для всіх охочих!

Перше демо дає змогу покататися на Трамплерах — велетенських машинах-ходунах, які слугують шукачам скарбів на пустельній планеті Софія своєрідними аналогами кораблів — і позмагатися з іншими командами. До речі, в демо вже можна буде модифікувати трамплери.

Мета цієї демки — зібрати фідбек гравців, виправити технічні помилки та покращити оптимізацію. Щоб покращити ігровий досвід для української спільноти, розробники спеціально виділяють додаткові сервери у Польщі.

Щоправда, розробники не встигли закінчити українську локалізацію для демоверсії, тому вона доступна тільки англійською. Але гра вийде в реліз із повною українською локалізацією (так, з озвученням теж).

Нагадаємо, що нашій редакції випала змога одними з перших випробувати SAND (де ми ще  грали в різних командах) і досить розгорнуто поділилися враженнями про те, що вже є в грі й що хотілося би побачити в повній версії SAND.

Тому завантажуйте демо, залітайте на пустельні простори Софії самі чи з друзями (бо є й маленькі трамплери на 1-2 гравців) і додавайте гру до бажаного.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Пограйте в демку української «Жило на небі Сонце» — вона вже доступна в Steam!

cover

Відкрито прийом зголошень на Indie Cuр Ukraine 2024

indie cup ukraine 2024 announcement

Off The Grid, королівська битва на вулицях Нео-Києва, вийшла в дочасному доступі на ПК і консолях

offthegrid gunzilla 3 1 1

«Дуже вдале відновлення класики»: перші оцінки ремейку Silent Hill 2

silent hill 2

Японські оглядачі високо оцінили ремейк Silent Hill 2

silent hill 2 remake keyart

Конференція Games Gathering повернеться до Києва у грудні

p.ua.games gathering 2024 kyiv!

Стратегія Songs of Conquest отримала новий режим (і хорошу знижку)

songs conquest battle siege barya v arleon

Рольова гра Ringlorn Saga Gaiden отримала українську локалізацію

p.ua.ringlorn saga gaiden

Популярне