web analytics

Хакери викрали понад 1 ТБ особистих даних розробників ігор серії Pokemon

Тільки минулого тижня стався витік даних з канадської студії Red Barrels (серія Outlast), як вже зараз хакери зламали Game Freak, розробників усіх основних ігор серії Pokémon.

Ніякого шантажу зі сторони зловмисників не було, вони просто почали поступово викладати в мережу все, що отримали з-понад терабайту даних. Сюди входять коди й бета-збірки минулих ігор серії та майбутні плани студії. Ми вже знаємо про розробку Pokémon Legends Z-A, але тепер стало відомо, що також паралельно йде робота над 10-поколінням Pokémon та повноцінною MMO, її порівнюють зі Splatoon, а за розробку здебільшого відповідальна компанія ILCA (ремейки Pokémon Brilliant Diamond and Shining Pearl та Mario & Luigi: Brothership).

Також стала відома кодова назва Nintendo Switch 2 — Ounce.

Знову насторожує такий обширних список проєктів над якими одночасно працює Game Freak. Останні частини серії Pokémon Scarlet & Violet мали жахливий технічний стан на виході, оскільки розробникам не надали достатньо часу на їх полірування, але через чудові продажі ситуація з наступними іграми серії може легко повторитися, а The Pokémon Company так і не винесе урок з минулого досвіду. До останнього часу гравці сподівались, що розробники зосереджені виключно на Pokémon Legends Z-A, яка відрізнятиметься високою якістю, щонайменше в технічному плані.

Витік звичайно негативно вплине на майбутні плани The Pokémon Company, яким доведеться відкласти релізи та владнати проблеми з безпекою даних своїх підрядників.

TMNT Donatello

Cподобалася стаття? Підтримай PlayUA

На платформі Donatello ви можете підтримати нас як одноразовим донатом, так і оформити щомісячну підписку. Усі наші підписники на Donatello отримують цифрові або фізичні приємнощі залежно від суми донату. Долучайтеся до нашої спільноти!

Підтримати

Читайте також

Nintendo випустила розумний будильник для покращення сну

alarmo

Sony знімає з продажу Little Big Planet 3

little big planet

Хакери викрали 1,8 ТБ особистих даних розробників Outlast

Студенти Гарварда показали, як розумні окуляри Meta знищують приватність

p.ua.ray ban meta smart glasses

Nintendo спричинила закриття Ryujinx, останнього емулятора Switch

mario

Екшн-RPG від студії, яка створила Castlevania: Lords of Shadow, вийде в 2025 році

castlevania the lords of shadow 2

LinkedIn збирає дані користувачів, щоб тренувати штучний інтелект

linkedin

«Чудове поєднання класики й сучасності»: перші оцінки The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

zelda

Популярне